Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Wandelzoekpagina wenst je een mooi nieuw wandeljaar. Ook in 2023 bieden website en app je weer volop inspiratie voor heerlijke wandelmomenten.

In deze nieuwsbrief vind je lijstjes met topwandelingen.

Zo kun je in 2023 weer lekker naar buiten en volop wandelen!

Veel wandelplezier
Stefan Horn

Trage Tochten Top 10

Trage Tochten Top 10

Met de populairste Trage Tochten kom je in het hele land. Je wandelt over de Utrechtse Heuvelrug, de Grebbeberg en de heuvels bij Slenaken. Over buitenplaatsen, door de duinen en de Peel. Allemaal mooie wandelingen met 75 tot 95% onverharde paden.

Bekijk de populairste Trage Tochten van het afgelopen jaar en ga lekker onverhard wandelen.

Lees meer

Knopenrondjes, Top 10

Knopenrondjes, Top 10

Met de populairste Knopenrondjes maak je makkelijk een heerlijke, korte wandeling. Je wandelt door de Kaapse Bossen en Harderwijker Bossen, langs de Overijsselse Vechtdal en de Kromme Rijn.

Bekijk de populairste Knopenrondjes van het afgelopen jaar en maak een gemarkeerde wandeling aan de hand van de uitgezette knooppunten.

Lees meer

Wie koopt de kwart miljoenste wandelgids?

Wie koopt de kwart miljoenste wandelgids?

De meest recente versie van wandelingen uit de wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig vind je op Wandelzoekpagina. Sinds de eerste wandelgids in 2007 maakte deze uitgeverij ruim 80 verschillende wandelgidsen.

Vóór 15 januari verkopen ze hun 250.000e wandelgids. Een kwart miljoen! Dat moment laten ze niet ongemerkt voorbijgaan.

Koop de 250.000e wandelgids en WIN de rest!

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Trage Tocht Treekerduinen is een gevarieerde bos- en heidewandeling op de noordelijke Utrechtse Heuvelrug binnen de grenzen van landgoed Den Treek-Henschoten.

'Vandaag deze schitterende wandeling gemaakt. Komt zeker op mijn lijst met favoriete Trage Tochten', reactie van een wandelaar.

Deze maand kun je routebeschrijving, kaart en track van deze wandeling gratis downloaden.

Lees meer

Groene Wissels Top 10

Groene Wissels Top 10

Met de populairste Groene Wissels wandel je door het bronnenlandschap van de Mosbeek, langs de hunebedden van Drenthe, door de duinen of de historische binnenstad van Gouda.

Bekijk de top 10 van Groene Wissels die het afgelopen jaar het meest werden gedownload. En ga in heel Nederland direct op stap vanaf een treinstation of OV-halte met Groene Wissels.

Lees meer

Stationswandelingen Top 10

Stationswandelingen Top 10

Vanaf het station loop je zo naar de mooiste hofjes in de Jordaan, de Pyramide van Austerlitz, de Posbank, kasteel Doorwerth of het Noorderplantsoen in de stad Groningen.

Bekijk de tien meest gedownloade stationswandelingen in het afgelopen jaar en ga lekker op stap.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 2000 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Zo vind je altijd een mooie wandeling bij je in de buurt.

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde wandelkaarten en worden voortdurend bijgehouden. De app biedt offline kaarten, zodat je onderweg geen internetverbinding nodig hebt.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl