Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Je kunt deze maand lekker op stap naar het stralend middelpunt van Middelstum of het levende stuifzand in Brabant. Je kunt wandelen door bijzondere binnensteden met altijd horeca in de buurt. 

En we geven je tips om de voeten droog te houden.

Ook deze maand kun je weer volop inspiratie opdoen om lekker naar buiten te gaan.


Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Droge voeten

Droge voeten

In grote delen van het land heeft de regen van afgelopen maanden geleid tot wateroverlast. Paden die normaal hooguit drassig of modderig zijn staan nu volledig onder water.

Met de overvloedige regen van de afgelopen tijd is het soms moeilijk om de voeten droog te houden tijdens het wandelen. Lees drie tips om met droge voeten thuis te komen.

Lees meer

Loonse en Drunense Duinen

Loonse en Drunense Duinen

In dit natuurgebied ligt één van de meest uitgestrekte 'levende' stuifzandgebieden van West-Europa; de wind heeft hier vrij spel waardoor het landschap volop in beweging blijft.

Zand is echter niet het enige wat je te zien krijgt. Je wandelt hier ook door bossen en over heideveldjes.

Maak een wandeling door het zand en houd je voeten droog.

Lees meer

Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

Er zijn in Nederland niet veel gepassioneerder ambassadeurs voor het wandelen in de natuur geweest dan Jac. P. Thijsse.

Met deze wandelgids eren publicist Wim Huijser en routemaker Rob Wolfs de oprichter van Natuurmonumenten in 13 prachtige natuurwandelingen in de streken waarover Thijsse met zoveel enthousiasme schreef.

Deze wandelgids wordt uitgegeven door Gegarandeerd Onregelmatig. Op Wandelzoekpagina staan de meest actuele routebeschrijvingen, GPS-tracks en gedetailleerde wandelkaarten van de wandelingen uit deze wandelgids.
 
 


Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Knopenrondje Middelstum staat je een heleboel moois te wachten. Het historisch centrum van Middelstum bijvoorbeeld met de Sint-Hippolytuskerk als stralend middelpunt.

Via smalle klinkerweggetjes en een hoogholtje over het Boterdiep wandel je over een oud kerkenpad naar het volgende historisch hoogtepunt. De klokkentoren op de begraafplaats van het dorpje Toornwerd.

Deze wandeling volgt de markeringen van het wandelnetwerk Groningen. Deze maand zijn routebeschrijving, kaart en GPS-track van deze wandeling gratis te downloaden.

Lees meer

Mooie stadswandelingen

Mooie stadswandelingen

Ga lekker wandelen door een stad. Bekijk monumenten en architectuur, wandel door het onverwachte stadsgroen of begeef je in de geur van zeewater en stookolie in de havensteden.

En er is altijd horeca in de buurt voor een lekkere warme hap of drank.

Wandelzoekpagina doet je hierbij suggesties voor mooie en bijzondere stadswandelingen.

Lees meer

Lokale ommetjes

Lokale ommetjes

Geniet van lokale ommetjes. Maak een rondje bij je in buurt. Vaak uitgezet door een lokale routemaker die de mooie kleine paadjes kent.

Heerlijk één of twee uurtjes wandelen. Zo kom je even lekker buiten en in blijf je beweging.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met app WandelZapp heb je altijd meer dan 3000 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Zo vind je altijd een mooie wandeling bij je in de buurt.

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde wandelkaarten en worden voortdurend bijgehouden. De app biedt offline kaarten, zodat je onderweg geen internetverbinding nodig hebt.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer





Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl