Leuker dan wandelen

Wat is er leuker dan wandelen?

Samen wandelen!

Samen lekker wandelen, kletsen en op een terrasje zitten. Dus nodig je vrienden, familie of kennissen uit om samen gezellig te gaan wandelen. Of ga wandelen met één van de organisaties die voor de wandeling en de medewandelaars zorgen. We geven je een kort overzicht van deze wandelorganisaties.

De Wandelpool

De Wandelpool organiseert al meer dan 20 jaar vele wandelingen per week. De wandelingen lopen in heel Nederland en variëren in afstand. De deelnemers variëren in leeftijd en organiseren zelf de wandelingen. Met een abonnement kun je gratis meelopen. Alle wandelingen staan in een gidsje dat je als abonnee per post ontvangt.

Lees meer over de Wandelpool

De Wandelsite

Bij De Wandelsite kun je al meer dan 10 jaar elke week kiezen uit meerdere wandelingen verspreid door het hele land. De wandelingen worden georganiseerd door deelnemers. De deelnemers zijn van alle leeftijden. Er zijn aparte wandelingen voor wandelaars van 18 t/m 30 jaar en van 20 t/m 45 jaar. Je kunt de eerste twee keer gratis meelopen. Daarna betaal je per keer dat je meewandelt of kun je een jaarabonnement nemen. De wandelkalender ontvang je per e-mail.

Lees meer over de Wandelsite

Lees meer

Outdoorfriends

Bij Outdoorfriends kun je sinds enkele jaren veel meer dan samen wandelen. Elke week kun je mee wandelen, maar ook skaten, zeilen of andere buitenactiviteiten. Met een jaarabonnement kun je aan alle activiteiten deelnemen. Er kunnen extra kosten verbonden zijn aan de activiteit (zoals de huur van een zeilboot). Er is ook een aparte datingsite voor wandelaars. Als je op de hoogte wilt blijven kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief. Lees meer over Outdoorfriends

Lees meer

Wandelclubs

Je kunt ook met een wandelclub samen wandelen. Zoek een wandelclubs bij jou in de buurt.

Lees meer

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info