Wandelschoenen kopen

Aankoop van wandelschoenen

Aankoop van wandelschoenen

In deze serie artikelen geeft Robin van Olphen je uitgebreid tips en advies over de aankoop van een paar goede wandelschoenen. Hij geeft tips voor de aankoop van wandelschoenen, winterschoenen, sandalen en wandelsokken.

Doe je de Vierdaagse op wandelschoenen of sportschoenen?
Hoe verzorg je je voeten bij intensief gebruik?

Op al deze vragen geeft Robin antwoord.

Wandelschoenen kopen

Hoe voorkom je een miskoop?

Voorkom een miskoop, begin met een goede voorbereiding.

Lees tips en informatie over wandelschoenen alvorens je overgaat tot een aankoop. Daarmee wordt het makkelijker voor je om in de winkel een goed besluit te nemen over de schoenen die je gaat kopen.

Lees meer

Wandelschoenen kopen

Acht aankooptips

In dit eerste artikel geef ik je acht tips voor als je op jacht gaat naar heerlijke, nieuwe wandelschoenen.

Lees meer

De Vierdaagse: op wandelschoenen of sportschoenen?

De Vierdaagse: op wandelschoenen of sportschoenen?

De Vierdaagse: op wandelschoenen of sportschoenen? In juli gaat de Vierdaagse weer van start. Voor de meeste wandelaars zal dit niet de eerste editie zijn. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel wandelaars die deze fantastische uitdaging voor de eerste keer aangaan. Maar wat zijn de juiste schoenen voor de Vierdaagse.

Lees meer

Aanschaf van wandelsokken

Aanschaf van wandelsokken

aanschaf van wandelsokken Wandelsokken onderscheiden zich in veel opzichten van gewone sokken; het is niet zo maar een sok. Er zijn sokken van € 2,50 tot misschien wel € 30,00 maar wat is nu het verschil tussen wandelsokken en gewone sokken?

Lees meer

Wandelsandalen

Wandelsandalen

Onder bepaalde omstandigheden zijn wandelsandalen een betere keus dan wandelschoenen. Bij erg warme of natte omstandigheden is een wandelsandaal comfortabeler, luchtiger en sneller droog. Daarbij is het soort terrein of afstand natuurlijk wel een factor waarbij je rekening moet houden.

Lees meer

Winterschoenen

Winterschoenen

Wandelen houdt in de herfst of winter niet op. Integendeel in de herfst kun je van de mooiste kleuren genieten en in de winter van de sneeuw en de koude frisse lucht door je neus. Laat je niet weerhouden door wind, regen of sneeuw want voor alle elementen zijn beschermende middelen beschikbaar. We geven je tips voor goede winterwandelschoenen.

Lees meer

Voetverzorging

Voetverzorging

Je voeten verdienen veel aandacht en verzorging. Bij het wandelen doe je de meeste aanspraak op je voeten. Je gebruikt ze intensief, al je gewicht steunt erop en blaren, eelt of eksterogen kunnen het wandelen bemoeilijken. Genoeg reden om extra aandacht aan je voeten te besteden.

Lees meer

Robin van Olphen

Auteur

Robin van Olphen
LET OP: Het auteursrecht van deze tekst berust geheel en alleen bij Robin van Olphen. De inhoud of een gedeelte van de inhoud mag alleen gepubliceerd worden met toestemming van de auteur en onder vermelding van de auteur.

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info