Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina

Nieuwsbrief april 2012Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van april 2012.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Vier nieuwe NS-wandeltochten

Vier nieuwe NS-wandeltochten

Ook dit jaar weer vier nieuwe NS-wandeltochten:
NS-wandeling Amsterdam, over het Westerborkpad door Amsterdam,
NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge, van Geldermalsen naar Beesd of Leerdam lang de Linge over dijken en landgoed Mariënwaerdt,
NS-wandeling Rotterdam Maasstad, dwars door de levendige waterstad met havens, bruggen en de Nieuwe Maas en
tweedaagse NS-wandeling Vechtdal, van Mariënberg naar Dalfsen, langs de meanderende Vecht.

Per 1 april 2012 verschijnen de routebeschrijvingen echter niet meer in routeboekjes. De tochten Betuwe, Fort Vuren, Hollandse Biesbosch en de 2-daagse Hunzedal komen dit jaar te vervallen, maar zijn nog gewoon te downloaden vanaf Wandelzoekpagina.

Lees meer

Wandelen met AD

Wandelen met AD

Wandelen op Schokland, ploegen door het mulle zand van de Loonse en Drunense duinen, over tiendwegen door het Groene Hart of strandjutten op Terschelling. Het kan allemaal met de gratis wandelingen van het AD. De wandelingen gaan door bijzondere gebieden. Ze variëren van 4 t/m 21 km, liggen verspreid over Nederland en zijn voorzien van een routebeschrijving en wandelkaartje.

Lees meer

Bloesemwandelingen

Bloesemwandelingen

De bloesempracht barst weer los. Geniet van een heerlijke wandeltocht langs een zee van bloeiende fruitbomen. Vanaf half april tot half mei bloeien de kersen-, pruimen-, peren- en appelbomen. We doen suggesties voor bloesemwandelingen door de belangrijkste bloesemgebieden: door de Betuwe en langs de Linge, in Zuid-Limburg en langs de perenbloesems van Zuid-Beveland. Bekijk op internet de actuele bloesemstand en geniet van prachtige wandelingen langs de bloesems.

Lees meer

Bollenwandelingen

Bollenwandelingen

Het is weer de tijd van de bloeiende bollenvelden. Voor de schitterende kleuren en geuren van de bloeiende bloembollen hoef je niet naar de Keukenhof. Je kunt heerlijk wandelen langs de bollenvelden bij Lisse, Hillegom of Heiloo. Of wandel de Tulpenfestival-wandeltocht langs de uitgestrekte bollenvelden in de Noordoostpolder.

Lees meer

Bloesemwandelingen in Vlaanderen

Bloesemwandelingen in Vlaanderen

Ook in Vlaanderen kun je geniet van een heerlijke wandeltocht langs bloeiende fruitbomen. Haspengouw is dé fruitregio in België. Maar ook in de Voerstreek kom je volop bloesems tegen. Bekijk de bloesemmeter voordat je op stap gaat. Doe mee aan een bloesemactiviteit, bezoek een fruitbedrijf of maak een schitterende bloesemwandeling.

Lees meer

Populairste GPS-wandelingen

Populairste GPS-wandelingen

1. NS-wandeling De Baarnse Bossen
2. Elspeter Heide
3. Noord-Hollands Duinreservaat
4. Beekbergen - Hoenderloo
5. Berkelvalleiroute

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl