Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van november 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelschoenen kopen

Wandelschoenen kopen

Het kopen van wandelschoenen is heel wat anders dan het kopen van gewone schoenen. Er spelen veel meer factoren een rol. Bij casual schoenen zijn uiterlijk en kleur vaak de belangrijkste eisen. Bij de aanschaf van wandelschoenen zijn deze kenmerken echter van ondergeschikt belang.In het eerste van drie artikelen geeft Robin van Olphen van The Footwear Company tips voor de aankoop van een paar goede wandelschoenen. Hij helpt je hiermee een miskoop te voorkomen en stuurt je goed voorbereid op pad.

Lees meer

Wandelen in Almere

Wandelen in Almere

Almere heeft in de loop van de jaren voor de wandelaar steeds meer te bieden op gebied van natuur én architectuur. Je kunt er heerlijk uitwaaien op de dijk langs het IJsselmeer, door de bladeren trappen in het Pampushout, genieten van de herfstkleuren in het Muzenpark. Wandelen in Almere heeft 19 wandelingen beschreven rond Almere, variërend van 4 t/m 24 km.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met NS-wandeling Meijendel stap je uit de trein direct het Haagse Bosch in. Langs paleis Huis Ten Bosch wandel je door het mooie landgoed Clingendael de stad uit. De route gaat verder door de duinen van Meijendel. Onderweg kom je langs pannenkoekenboerderij Meijendel waar je je heerlijk bij het open haardvuur kunt warmen.

Als je liever door Den Haag wandelt, over het Binnenhof, langs het Vredespaleis en door de Scheveningse bosjes, kies dan voor NS-wandeling Den Haag.

Lees meer

Ontdek Salland

Ontdek Salland

Wandel vanuit Hanzestad Deventer langs de schitterende IJssel. Loop langs landhuizen, havezaten en villa's verscholen in het lommer. Wandel door uitgestrekte bossen en nostalgisch boerenlandschap. Salland Wandelweb biedt je 16 wandelingen van 8 t/m 24 km. Van de wandelingen zijn een routebeschrijving, GPS-track en een versie voor je mobiele telefoon beschikbaar.

Lees meer

Trage Tochten nu ook in Drenthe

Trage Tochten nu ook in Drenthe

Voor de liefhebbers van wandelen over onverharde paden zijn er nu ook Trage Tochten in Drenthe. Rob Wolfs zet gevarieerde wandelingen uit die maximaal 30% over verharde paden gaan. Maar in Drenthe lukt het hem om ook wandelingen te maken over enkel onverharde paden. Wandel over de Hondsrug, door de boswachterijen en langs de slingerende beekjes en geniet van de rust van Drenthe.

Lees meer

Wandel langs knooppunten

Wandel langs knooppunten

Laat je verrassen door het valleilandschap van de Dijle en IJse. Geniet van prachtige holle wegen en vergezichten in de Hagelandse Heuvels. Kuier langs de kreken in het Meetjesland. Dit kan allemaal zonder routebeschrijving. Wandelknooppunt.be biedt 25 gevarieerde rondwandelingen met GPS-track en wandelknooppunten. Of stippel zelf je wandelroutes uit via de Vlaamse wandelknooppunten.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 600 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl