Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief vind je de uitslag van de verkiezing Mooiste wandeling 2019, stille hofjeswandelingen en mooie wandelingen door Rotterdam, op de Veluwezoom en door het Reestdal.

Ook deze maand biedt Wandelzoekpagina dus weer volop leuke wandelideeën. Dus ga weer lekker op stap!


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Uitslag Mooiste wandeling 2019

Uitslag Mooiste wandeling 2019

Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze.

Mooiste wandeling 2019 is: Wijnwandeling Groesbeek

Je kunt nu de gratis wandelkaart afdrukken en genieten van deze mooiste wandeling.

De wandeling loopt in 13 kilometer langs wijnhoeve de Colonjes en wijngaard De Plack. Startpunt is het Nederlandse Wijnbouwcentrum in Groesbeek. Hier kun je terecht voor het proeven van wijnen uit de streek en informatie over wijnbouw in Nederland.

Mooiste wandeling 2019 is ook beschikbaar in wandelapp WandelZapp.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

Ontdek bijzondere plekken van waterrijk Rotterdam.

Omgevingshistoricus Kees Volkers neemt je mee op een tiental wandelingen door de minder bekende Rotterdamse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking'.

Op Wandelzoekpagina staan routebeschrijvingen en GPS-tracks van de wandelingen uit deze gids. Voor abonnees van Wandelzoekpagina zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

Lees meer

Hofjeswandelingen

Hofjeswandelingen

Wandel door twaalf hofjes in oud Amsterdam, door de verborgen hofjes in Utrecht of het Wildemanshofje in Alkmaar. Bezoek het Regentenhof in Dordrecht of het Luthers hofje in Zutphen. Beleef in deze hofjes de oase van stilte in de drukke stad.

Wandelzoekpagina heeft een aantal mooie wandelingen voor je geselecteerd waarmee je over één of meerdere hofjes loopt.

Lees meer

Gedetailleerde wandelkaarten

Gedetailleerde wandelkaarten

Ontdek Nederland met de wandelkaarten van Wandelzoekpagina. Ga op stap met deze gedetailleerde kaarten.

Met een abonnement kun je een jaar lang kiezen uit meer dan 1500 wandelkaarten. Het abonnement kost slechts 12,50 euro en wordt niet automatisch verlengd.

Meld je aan voor een abonnement.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Anloo is misschien wel de leukste Groene Wissel Drenthe-wandeling. Zij staat in ieder geval bol van de afwisseling en heeft Drenthe-ingrediënten: het karakteristieke brinkdorp (met schitterend kerkje), het stroomdal van het Anlooërdiepje waar je enkele kilometers langs kuiert en het prachtige landgoed Ter Borch.

'Schitterend: voor herhaling vatbaar! Voor de derde keer maakte ik deze Groene Wissel. En ook de derde keer vond ik hem weer prachtig! Elke keer is hij weer anders', reactie van een wandelaar.

Lees meer

Wandelen op de Veluwezoom

Wandelen op de Veluwezoom

Er zijn maar weinig wandelgebieden in Nederland met eenzelfde wandeldichtheid als de Veluwezoom. In de vijftig kilometer tussen Wageningen en Zutphen stippelden routemakers Rob Wolfs en Rutger Burgers dan ook met gemak 15 zeer gevarieerde rondwandelingen uit.

Deze 15 rondwandelingen vind je in de wandelgids 'Wandelen op de Veluwezoom'. Tot 3 maart kun je deze wandelgids nog llen met 40% korting voor 10 in plaats van 16,95 euro.

Lees meer

Wandelen in het Reestdal

Wandelen in het Reestdal

Rondom de rivier de Reest, op de grens van Drenthe en Overijssel, ligt een prachtig gebied: Het Reestdal, een voor Nederland uniek beekdal.

Het bijzonder fraaie landschap van het Reestdal bestaat uit de afwisseling van lage oeverlanden en hoge randen met daartussen de fraai kronkelende rivier.

Je kunt er heerlijk wandelen over onverharde paden met uitzicht over het brede dal.

Lees meer

Wandelevenementen in de winter

Wandelevenementen in de winter

Bevroren weilanden, wollen wanten, een bord stamppot na afloop en heel misschien een prachtig sneeuwdek. Wie van winterwandelen houdt, heeft in de wandelagenda de keuze uit diverse mooie tochten.

Wandel.nl geeft je een overzicht van winterwandeltochten.

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen. Dus vul de enquête in

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl