Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief heerlijke strandwandelingen, bijzondere pontjeswandelingen en authentieke molenwandelingen.

Genoeg redenen om er weer lekker op uit te trekken.


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Strandwandelingen

Strandwandelingen

Ga lekker uitwaaien op het strand. De zoute wind in je gezicht geeft een frisse verkoeling. Maak een lekkere wandeling over het strand en combineer dit met een stuk door duinen, dorpjes en over dijken.

Wandelzoekpagina doet je suggesties voor strandwandelingen langs de hele kust: van Ameland tot Zeeland.

Lees meer

Pontjeswandelingen

Pontjeswandelingen

Trek jezelf naar de overkant of laat je overbrengen door een veerman. Maak een wandeling met een veerboot of trekpontje. Het is altijd bijzonder om de wandeling zo aan de overkant van het water voort te kunnen zetten.

Wandelzoekpagina heeft mooie wandelingen voor je geselecteerd met aan het begin of halverwege een oversteek over het water.

Lees meer

De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek

De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek

Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek laat achter elke bocht een ander gezicht zien. Bossen, heidevelden en kleine weilanden tussen houtwallen wisselen elkaar af.

De twaalf rondwandelingen in deze nieuwe wandelgids leiden je langs 28 prachtige kastelen en buitenplaatsen. Al wandelend kom je meer te weten over de boeiende historie van elk huis en maak je kennis met de geïnterviewde bewoners en beheerders.

T/m 16 augustus betaal je slechts 10 euro in plaats van 16,95.

Lees meer

Blijf blaren de baas

Blijf blaren de baas

Al jaren loop ik met veel plezier de Nijmeegse Vierdaagse. Alleen kan het plezier nogal bedorven worden door blaren. Met veel toewijding plakken EHBO-ers leukoplast op de blaren en zo kan ik weer verder.

Na de laatste dag is het echter geen pretje om de pleisters er weer af te halen. Sinds vorig jaar loop ik zonder een enkele blaar. Deze ervaring deel ik graag zodat andere wandelaars er hun voordeel mee kunnen doen.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Groene Wissel Winterswijk wandel je langs de Whemerbeek, over een bonte afwisseling van lommerrijke landwegen, langs bos- en akkerranden en over een bospaadje naar de steengroeve van Winterswijk.

In het Buskersbos wandel je door het prachtige natuurschoon langs de meanderende Slingebeek.  Over de Oude Bocholtsebaan (een voormalig spoorlijntje) wandel je weer terug naar het station.

Lees meer

Molenwandelingen

Molenwandelingen

Maak een mooie wandeling langs authentieke windmolens uit de 18e eeuw. Bewonder de draaiende wieken van de molens die het water buiten houden of het graan malen voor brood of brandewijn.

Wandelzoekpagina heeft mooie wandelingen voor je geselecteerd die langs één of meerdere bijzondere wind- of watermolens lopen.

Lees meer

Wandelen met kinderen

Wandelen met kinderen

Maak van wandelen met kinderen een plezier voor jezelf en voor de kinderen. Maak een afwisselende, korte (ontdek)wandeling. Laat ze klauteren, klimmen, zoeken en spelen. En een pannenkoek gaat er altijd wel in.

Wandelzoekpagina geeft je tips voor wandelingen met kinderen

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp hebt je altijd meer dan 1000 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Met routebeschrijvingen en wandelkaarten.

De app is gratis en de eerste wandeling is gratis. Probeer gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl