Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
10 jaar Groene Wissels

10 jaar Groene Wissels

Tien jaar geleden zette Bart van der Schagt de eerste Groene Wissel uit vanaf het station in zijn woonplaats Maarssen. Inmiddels Zijn Groene Wissel uitgegroeid tot een begrip in de wandelwereld. 

In 10 jaar tijd is de serie uitgegroeid tot meer dan 600 wandelingen door heel Nederland. Met Pannenkoekwissels, Waddenwissels en Stadswissels. En is er een grote enthousiaste fanclub van Groene Wissels.

Lees meer

Groene Wissels trakteert

Groene Wissels trakteert

Welke van de meer dan 600 Groene Wissels is de mooiste? Wandelaars kunnen aangeven wat zij de mooiste Groene Wissel vinden.

Onder wandelaars die hun mooiste Groene Wissel opgeven, worden 5 Groene-Wissel wandelgidsen en 5 MijnWandelgidsen verloot.

De uitslag van de Mooiste Groene Wissel volgt in juni.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Groene Wissels zijn beschikbaar in de wandelapp WandelZapp. Hiermee heeft de wandelaar deze mooie wandelingen altijd bij de hand.

Wandelaars kunnen WandelZapp gratis uitproberen. De app en de eerste wandeling zijn gratis.

Lees meer

Top 10 van Bart

Top 10 van Bart

Bart van der Schagt, de routemaker van Groene Wissels heeft zijn tien mooiste Groene Wissels op een rijtje gezet.

Hij heeft een voorkeur voor wandelingen met een vrij hoge 'natuurbeleving', weg van de gebaande paden en wegen, lekker veel onverhard en struinpaadjes. Onderweg een leuk dorpje of gezellig stadje vindt hij ook niet verkeerd.

Lees meer

Groene Wissels

Groene Wissels

Groene Wissels zijn rondwandelingen van 10 tot ruim 20 km. Ze beginnen en eindigen bij hetzelfde treinstation of dezelfde bushalte. De wandelingen zijn zo makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en lopen door mooie streken verspreid over heel Nederland.

De routebeschrijvingen en GPS-tracks zijn gratis te downloaden. Voor abonnees is er een gedetailleerde wandelkaart beschikbaar.

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

Groene Wissels worden exclusief gepubliceerd op Wandelzoekpagina. Hier kan de wandelaar de routebeschrijvingen gratis downloaden.

Op Wandelzoekpagina kan de wandelaar kiezen uit meer dan 5.000 gratis wandelingen, verspreid over heel Nederland. Er is voor elk wat wils en de uitgebreide  zoekmogelijkheid zorgt er voor dat je snel en makkelijk een mooie wandeling vindt.

Lees meer

Noot voor de redactie

(niet voor publicatie)

Voor vragen, beeldmateriaal, aanvullende informatie of een interview met Bart van der Schagt kunt u contact opnemen met Stefan Horn (initiatiefnemer en beheerder van Wandelzoekpagina): 023-5458921 of 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl