Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van deze maand vind je kleurrijke herfstwandelingen, mooie wandelingen over Twentse wallen en in Limburg en een heerlijke wijnwandeling.

Geniet van de herfst en ga lekker op stap!


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Wandelzoekpagina vernieuwd

Wandelzoekpagina vernieuwd

Wandelzoekpagina is opgefrist met een nieuwe vormgeving. De wandelingen en de uitgebreide zoekmogelijkheid blijven gelijk. Het zoeken op kaart is eenvoudiger.

Op de vernieuwde website vind je dus nog steeds makkelijk mooie en leuke dagwandelingen.

Ik verneem graag je reactie.

Lees meer

Geniet van de kleuren van de herfst

Geniet van de kleuren van de herfst

Wandel door boswachterij Sleenerzand, Pampushout of de bossen bij Arcen. Bewonder de kleuren van de Friese Wouden, De Borkeld of het Leersumse Veld. Struin langs de Kleine en Grote Beerze en door het Amsterdamse Bos.

Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een mooie herfstwandeling voor je geselecteerd. Dus ga op stap en geniet van de herfst!

Lees meer

Heerlijk wandelen in Limburg

Heerlijk wandelen in Limburg

Limburg wordt wel de meest buitenlandse provincie van Nederland genoemd door het heuvelachtige landschap en de Bourgondische levensstijl. Zeker, het is heerlijk wandelen in glooiend Limburg met zijn vakwerkhuisjes, kapelletjes, pittoreske dorpjes en meanderende riviertjes.

Maar de provincie heeft meer te bieden voor wandelaars. Ga heerlijk wandelen in de groene Maasvallei, door de bossen en over de heide in Midden- en Noord-Limburg.

Wandelzoekpagina doet je suggesties voor wandelingen in Limburg.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand. En je ontvangt automatisch de meest recente versie van de wandelingen.

Ontdek het gemak van wandelen met je smartphone met WandelZapp. Probeer gratis uit, want de app en de eerste wandeling zijn gratis.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Het thema wijn komt perfect naar voren in deze wandeling over glooiende akkers, kabbelende beekjes en talloze wijnranken. Het is een prachtig gebied tegen de grens met Duitsland, langs wijngaarden en waar je op het eindpunt kunt genieten van een glas wijn.

WijnWandeling Groesbeek voert langs percelen van wijnbedrijven. De wandeling start bij het Nederlands Wijnbouwcentrum Groesbeek, waar je (achteraf) ook de wijnen kunt proeven.

Lees meer

Twentse wallen

Twentse wallen

In Twente wemelt het van de wallen. Namen als Apenberg, Kuiperberg, Tankenberg of Austieberg beloven vergezichten zoals je die alleen in het buitenland verwacht.

Truus Wijnen, Tukker in hart en nieren, heeft al deze Twentse wallen beklommen en de mooiste van deze wandeltochten heeft ze in deze gids verzameld en op Wandelzoekpagina geplaatst. Geniet van fraaie vergezichten, kronkelende bergpaden en diepe dalen.

De wandelgids is tijdelijk te llen voor 10 in plaats van 14,95 euro.

Lees meer

Kinderwandelingen

Kinderwandelingen

Maak van wandelen met kinderen een plezier voor jezelf en voor de kinderen. Loop samen een afwisselende, korte (ontdek)wandeling. Laat ze klauteren, klimmen, zoeken en spelen. En een pannenkoek gaat er dan altijd wel in.

Met de herfstvakantie in aantocht, geeft Wandelzoekpagina tips voor wandelingen met kinderen.

Lees meer

Dierenwandeltochten

Dierenwandeltochten

Loop de ganzentocht, de Herfst Muggentocht of de Jumper Dogwalk. In de wandelagenda vind je diverse evenementen die verwijzen naar allerlei soorten dieren: van leeuwen tot lammetjes.

Wandel.nl zet een aantal dierentochten voor je op een rij.

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen. Dus vul de enquête in

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl