Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Deze nieuwsbrief zit weer vol met prachtige wandelingen. In het Groene Hart, het Rijk van Nijmegen, buiten de binnenstad van Groningen en door de duinen.

Doe wandelinspiratie op en ga lekker naar buiten!Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Prachtige wandelingen

Prachtige wandelingen

In heel Nederland vind je prachtige wandelingen. Door afwisselende landschappen, met fraaie uitzichten, over leuke, slingerende paadjes, vol bloemen en vogels en met een goede routebeschrijvingen (zodat je onbekommerd kunt genieten).

Hierbij een selectie van wandelingen die van wandelaars in de reactie die ze plaatsten het predicaat Prachtig kregen. Zo krijg je volop ideeën voor een prachtige wandeling.

Met dank voor de vele enthousiaste reacties die wandelaars plaatsen.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Groningen

Wandelen buiten de binnenstad van Groningen

Rondóm het centrum van deze oude Hanzestad valt veel te beleven. Marycke Naber zwierf door het groene Noorderplantsoen, het Stadspark en Kardinge, langs historische hofjes en moderne architectuur.

Dit resulteerde in deze mooie wandelgids met tien fraaie wandelingen van 10 tot 16 kilometer met als uitgangspunt een goed bereikbaar start- en eindpunt en smakelijke horecagelegenheden onderweg.

Profiteer van de korting. Betaal tot 28 juni 12,50 euro in plaats van 16,95

Lees meer

Duinwandelingen

Duinwandelingen

Beklim de duinen en geniet van het uitzicht. Waai uit over het strand. Wandel door het groen. De duinen bieden een afwisseling van droog en nat, van zand en groen, van zilt en zoet. Het is er heerlijk wandelen.

Wandelzoekpagina doet je sug­g­es­ti­es voor duinwan­d­el­in­g­en langs de hele kust: van Ameland tot Zeeland.

Lees meer

Win een mooie wandelgids of abonnement

Win een mooie wandelgids of abonnement

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een mooie wandelgids uitzoeken.

Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement op WandelZapp of Wandelzoekpagina.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Groene Wissel Oudewater wandel je door het pittoreske, historische stadje, over graspaden en -wegen, een rustige asfaltdijk en een fietspad langs de Hollandsche IJssel naar het eveneens historische stadje Haastrecht.

'Wat een prachtige tocht! We genoten van broedende zwanen, kwakende kikkers, moedereend met haar voltallige kroost en kwetterende vogels. Met een duidelijke routebeschrijving (die ook vaak lekker opgeborgen kan worden omdat fout lopen bijna onmogelijk is)'

'Wij vonden deze tocht ook zeker een 9 waard'

Lees meer

Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Wandelen in het Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen biedt een sterk glooiend landschap met hoge heuvels en diepe dalen. Je kunt er dalen en klimmen door het Filosofendal en over de Duivelsberg met het vermaarde pannenkoekenrestaurant. Vanaf de stuwwal heb je een fraai uitzicht over de Ooijpolder.

Je kunt er ook heerlijk struinen door de uiterwaarden van de Waal. Deze variatie maakt het Rijk van Nijmegen tot een schitterend wandelgebied.

Bekijk de wandelingen, ga op stap en geniet!

Lees meer

Wandel door het rivierenlandschap

Wandel door het rivierenlandschap

Wandel door kruiden- en bloemrijke uiterwaarden, over grasrijke paden en dijken, rivierduinen en zandstranden. Beleef de ruimte van de rivieren.

Wandelzoekpagina heeft mooie wandelingen langs de grote rivieren Maas, Rijn, Waal en IJssel voor je geselecteerd.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 1700 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Met onder meer de bekende Trage Tochten en Groene Wissels 

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde, offline  kaarten, zodat je onderweg geen internetverbinding nodig hebt.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl