Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief vind je suggesties voor wandelingen langs bloeiende bloesems, langs de meanderende Swalm, de slingerende Vecht, de Ruiten Aa en beekjes op de Veluwe. En met 10 wandelingen krijg je de kans om Almere van een andere kant te zien.

Deze nieuwsbrief biedt je weer volop wandelinspiratie om lekker naar buiten te gaan.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Bloesemwandelingen

Bloesemwandelingen

De fruitbomen komen deze maand weer volop in bloei. De kersen-, pruimen-, peren- en appelbomen laten zich van hun mooiste kant zien. Geniet van een heerlijke wandeltocht langs een zee van bloeiende fruitbomen.

Wandelzoekpagina heeft mooie bloesemwandelingen voor je geselecteerd in het Rivierenland, Zuid-Limburg, Zeeland en het Overijssels Vechtdal.

Lees meer

Beekloopjes

Beekloopjes

Je wandelt langs fraaie sprengen en kronkelende beekjes op de Veluwe. Met prachtige namen als de Verloren Beek, Vlasbeek, Vrijenbergspreng en Witte Beek.

De loopjes variëren van 7 tot 12 km en zijn uitgezet door Rob Wolfs.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Groene Wissel Swalmen wandel je over avontuurlijke, smalle slingerende voetspoortjes, over graslandjes en vlonderpaden kilometers lang langs de oever(landen) van de heftig meanderende Swalm. Na het gezellige grenscafé wandel je door het prachtige natuurgebied Meerlebroek. 

'Vooral de paden langs het riviertje waren prachtig. Langs het pad nog wat bloeiende bosanemonen gezien.', reactie van een wandelaar.

Lees meer

Wandelen langs de Overijsselse Vecht

Wandelen langs de Overijsselse Vecht

Het Vechtdal in Overijssel biedt je een afwisselend landschap met akkers en bosranden, heidevelden, stille landwegen, landgoederen, rivierduinen en uiteraard de slingerende Vecht.

Je kunt hier heerlijk wandelen door het rustige Overijsselse boerenland en over graspaden langs de fraaie oude armen van de slingerende Vecht.

Lees meer

Wandelen in het beekdal van de Ruiten Aa

Wandelen in het beekdal van de Ruiten Aa

In het beekdal van de Ruiten Aa in het zuidoosten van Groningen vind je kronkelende beekjes met ruige oeverlanden, bolle essen en rivierduintjes. Houtwallen en boerderijen liggen verspreid in het beekdallandschap.

Je kunt hier heerlijk wandelen door de graslanden langs de kronkelende Ruiten Aa.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Almere

Wandelen buiten de binnenstad van Almere

Met deze nieuwe wandelgids rekent Mari Smits af met alle vooroordelen over Almere. In tien wandelingen logenstraft hij het imago van ingedutte slaapstad.

Hij leidt je langs vermakelijke kunstwerken, bijzondere tiny houses, zelfgebouwde ecologische woningen en de omliggende natuur.

Tijdelijk is deze wandelgids verkrijgbaar met korting.

Lees meer

WandelZapp 3.0, nieuwe mogelijkheden

WandelZapp 3.0, nieuwe mogelijkheden

De drie stippen rechtsboven in het scherm van de wandeling in WandelZapp bieden je vele extra mogelijkheden.

Je kunt de kaarten vooraf laden, vanuit de app reacties, beoordelingen en foto's bij de wandelingen plaatsen. En persoonlijke notities vastleggen.

Lees meer over al deze nieuwe mogelijkheden.

Lees meer





Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl