20 x logeren & citytrippen in Belgi√ę

20 x logeren & citytrippen in BelgiŽ
auteurDirk De Moor, Erwin De Decker
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789020975666

-2 stijlvolle hotels of B&B's per stad. Met sfeerbeelden, uitnodigende beschrijving en praktische info.
-Thematische wandelingen in 10 Belgische kunststeden: Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Mechelen, Hasselt, Luik, Namen en Bergen.
-10 x 2 originele dagjes uit in de stad.
-Met tips en adresjes rond shopping, kunst, lifestyle en wellness.
-Met delicatessen en lekker eten in woord en beeld.

Beleef twintig boeiende thema's in tien steden in Vlaanderen en WalloniŽ. Wandel door de stad en ontdek weinig bekende plekjes of bijzondere invalshoeken. En dankzij zorgvuldig geselecteerde verblijfadressen en restaurants maak je van je uitstap een heuse citytrip.

Dirk De Moor, toerismeauteur, verkende diverse steden in BelgiŽ en sprak er met gidsen, kenners en buitenbeentjes. Sarie Van den Bossche wandelde mee en maakte foto's. Het resultaat? Twee thematische wandelingen per stad. Wat denk je bijvoorbeeld van ambachtelijke chocolade proeven, art nouveau bewonderen of stappen met schrijvers? Liever rococohuizen ontdekken of spitten in geschiedenis? Het kan allemaal. Volop ideeŽn dus om van een citytrip in BelgiŽ te genieten.

Erwin De Decker, expert in de wereld van de hotellerie, stelt in deze gids een persoonlijke keuze voor van 20 heerlijke overnachtingsadressen in Belgie". Van een betaalbaar luxehotel in een voormalig klooster tot een originele overnachting op een binnenschip uit de jaren '30. De adressen worden telkens per twee gebundeld in 10 boeiende steden.
,br> Prijs: 15,95 EUR

bron: informatie van de uitgever

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info