Disclaimer


Informatie op de site

Wandelzoekpagina biedt informatie over wandelen in Nederland. De informatie is zorgvuldig verzameld maar het kan toch voorkomen dat er fouten in zitten. Wandelzoekpagina is niet verantwoordelijk voor fouten in de informatie.

Fouten en niet werkende links kunt u melden op e-mailadres

Zelf reacties plaatsen

Wandelzoekpagina ziet wandelen als een sportieve en ontspannende activiteit.

Wandelzoekpagina biedt bezoekers de ruimte om reacties en foto's te plaatsen. Wandelzoekpagina gaat er vanuit dat je op een sportieve en ontspannen wijze gebruik maakt van deze mogelijkheid.

Deze mogelijkheid is niet bedoeld voor het doen van aankondigingen van wandelactiviteiten en/of het plaatsen van links. Als je toch een link op Wandelzoekpagina wilt plaatsen, neem dan contact op met e-mailadres

Wandelzoekpagina behoudt het recht om - zonder toelichting - door bezoekers geplaatste informatie te verwijderen. Wandelzoekpagina doet dat als deze verouderd, niet passend of beledigend is.

Netiquete

Hierbij suggesties voor gedrag op internet.

  • Berichten in alleen hoofdletters of met veel uitroeptekens worden algemeen beschouwd als geschreeuw en zijn niet netjes.
  • Omdat in communicatie via internet lichaamstaal, gezichtsuitdrukking en intonatie ontbreken, is het extra belangrijk beleefd tegen elkaar te zijn. Iets wat als grapje bedoeld is, kan verkeerd worden opgevat omdat bijvoorbeeld de knipoog ontbreekt.
  • Wees bewust dat alles wat je op Wandelzoekpagina zet, bewaard kan blijven en gelezen zou kunnen worden door bijvoorbeeld een toekomstige werkgever.
  • Respecteer de wet op het auteursrecht wanneer je materiaal wilt verspreiden dat je niet zelf gemaakt hebt. Vrijwel alle landen in de wereld hebben zulke wetten. Ook in Nederland mag geen materiaal verspreid worden zonder toestemming van de houder van de auteursrechten.
  • Verander geen teksten wanneer je iemand citeert.
  • Stuur geen kettingbrieven en spam. Wanneer je kettingbrieven of spam ontvangt, kun je de netwerkbeheerder van de afzender op de hoogte stellen.
  • Het versturen van berichten kost geld voor de verzender, maar ook voor de ontvanger en de eigenaar van het netwerk. Dit is een belangrijke reden waarom spam niet is toegestaan. Om dezelfde reden is het een goed idee e-mailberichten niet te groot te maken. Een bericht met tien foto's als attachment kan een probleem vormen voor de ontvanger en kan het netwerk verstoppen.


Bron: www.xs4all.nl

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info