De 100 mooiste dagwandelingen in de PyreneeŰn deel 1

De 100 mooiste dagwandelingen in de PyreneeŰn deel 1 Westelijke PyreneeŰn, Baskenland, PN des PyrÚnÚes Occidentales, Aragon.

auteur(s)Ton Joosten
uitgeverijUitgeverij Elmar
ISBN9789038917603

Zie ook Deel 2: Centrale en Oostelijke Pyrenee├źn

De Pyrenee├źn vormen een waar eldorado voor wandelaars. Toegankelijk, maar niet platgetreden, oneindig gevarieerde berglandschappen, een rijke flora en fauna, markante bergtoppen, diep uitgesleten kloven, meer dan 2500 bergmeren, een keur aan gemarkeerde wandelpaden.

Pyrenee├źnspecialist Ton Joosten selecteerde de beste dagwandelingen en de eerste vijftig daarvan staan in dit boek, waarin de Westelijke Pyrenee├źn aan bod komen.

Het is onmogelijk om in de Pyrenee├źn uitgekeken en uitgewandeld te raken. In deze tweedelige gids worden de honderd mooiste dagwandelingen in de Pyrenee├źn besproken. Tevens wordt uitgebreide informatie verstrekt over bezienswaardigheden, standplaatsen, herbergen, berghutten en campings, waarbij honderden internetadressen worden genoemd.

Handig is het reisplan, een mooie route, waarmee u van het ene gebied naar het andere kunt reizen. Kortom, een moderne gids waarmee u veel meer kunt dan alleen maar mooie wandelingen in de Pyrenee├źn maken.

bron: uitgeverij Elmar

Meer informatie over deze titel en de auteur.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info