De leukste logeeradressen in Italiƫ

De leukste logeeradressen in Italiė
ISBN9077748067

Bestel op Wandelzoekpagina

De leukste logeeradressen in Italiė biedt u een schitterende verzameling van de mooiste particuliere bed & breakfast-adressen in heel Italiė. In deze editie vindt u actuele beschrijvingen van zorgvuldig geselecteerde landhuizen, kastelen, agriturismo boerderijen, historische villa’s en chique appartementen. In elk van de huizen kunt u rekenen op een persoonlijke en hartverwarmende ontvangst van zeer gastvriendelijke eigenaren.

De verzamelde informatie over de adressen is afkomstig van Dolce Casa. Deze organisatie inspecteert jaarlijks vele particuliere bed & breakfast accommodaties en maakt hieruit een selectie van bijzonder fraaie locaties. Er wordt onderscheid gemaakt tussen exclusieve adressen (Caffčlletto) en gunstig geprijsde adressen (Dolce Casa). Alle adressen voldoen uiteraard aan hoge kwaliteitseisen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de eigenaren, maar om het u gemakkelijk te maken is er aan de gids een gratis reserveringssysteem gekoppeld.

Bovendien ontvangt u na aanschaf van de gids bij uw eerste reservering de aanschafprijs retour!

U arriveert als gast en u neemt afscheid als vriend!

288 pagina’s, full color

Verkoopprijs € 20,95 (incl. verzendkosten) Uitgeverij Evron zorgt dat u de bestelde boekjes zo spoedig mogelijk ontvangt.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info