Rustiek kamperen Scandinavi√ę

Rustiek kamperen ScandinaviŽ
Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland

auteurGer Meesters
uitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021519265

Lange, vaak aangename zomerdagen en genieten van de middernachtzon: ScandinaviŽ is erg in trek als vakantiebestemming. Liefhebbers roemen de rust en ruimte, maar ook de uitgebreide mogelijkheden om te wandelen, fietsen kanoŽn of vissen. Steeds meer mensen laten de commerciŽle kampeerterreinen achter zich en zoeken naar natuurbeleving. Voor hen is er nu een nieuwe editie van de kampeergids Rustiek kamperen ScandinaviŽ.

Rustiek kamperen ScandinaviŽ komt uit in de succesvolle reeks Rustiek kamperen. Kosmos Uitgevers maakt in deze serie steeds een selectie van de meest bijzondere kampeerplekken: idyllische terreinen, waar rust en privacy nog heel gewoon zijn. De campings zijn heel divers, maar allemaal verdienen ze het predicaat Ďrustiekí. De kampeerterreinen worden uitgebreid beschreven en de voorzieningen zijn per camping aangegeven met symbolen. Overzichtskaarten per regio, waarop de ligging van het terrein is aangegeven, maken de gids compleet.

Voor de bestaande titel Rustiek kamperen ScandinaviŽ selecteerde kampeerder Ger Meesters 100 nieuwe, rustige campings, die kleiner zijn dan gemiddeld en vaak Ė maar niet altijd Ė wat verder weg liggen van de grote vakantiedrukte. De campings werden getoetst aan de volgende criteria:
  • kleine campings (maximaal 125 toeristische kampeerplaatsen);
  • zo weinig mogelijk seizoensplaatsen;
  • rustige ligging in een natuurlijke omgeving;
  • spreiding over de belangrijkste vakantiegebieden;
  • campings met een sportief karakter;
  • campings die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.
Onontbeerlijk voor iedereen die rustiek ScandinaviŽ wil ontdekken!

144 paginaís
Prijs: Ä 13,50

bron: persbericht van de uitgever

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info