Topografische Atlas BelgiŽ

Topografische Atlas BelgiŽNationaal Geografisch Instituut

uitgeverijLannoo Uitgeverij
ISBN9789020980257Deze atlas bevat de gloednieuwe, digitale 5000-cartografie (1 cm op de kaart = 500 m in werkelijkheid) van het Nationaal Geografisch Instituut van Belgi√ę. Deze stafkaarten bieden een overvloed aan uiterst precieze cartografische informatie, van autosnelwegen tot paden, rivieren tot beekjes.

Deze atlas bevat de tweede, volledig geactualiseerde editie van de 1:50 000-cartografie (1 cm = 500 m in werkelijkheid) van het Nationaal Geografisch Instituut van Belgi√ę. Deze digitaal vervaardigde cartografie werd internationaal gelauwerd met een 'Award for Excellence in Cartography' door de International Cartographic Association.

Met zijn 300 pagina's stafkaarten is dit de meest gedetailleerde atlas van Belgi√ę. Hij bevat een overvloed aan topografische informatie: van autosnelwegen tot wandelpaden, van rivieren tot boomgaarden. Ook hoogtelijnen, de exacte locatie van gebouwen en huizen en zelfs hoogspanningslijnen worden weergegeven.

De vele details en duizenden symbolen van kerken, kastelen, bruggen, molens enzovoort, maken deze atlas tot een onmisbaar naslagwerk voor fietsers, wandelaars, automobilisten en iedereen die een precies overzicht wil hebben van de geografie van Belgi√ę. Met een complete index van meer dan 20.000 plaatsnamen, van de grootste stad tot het kleinste gehucht.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info