Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Een mooi nieuw wandeljaar gewenst. Deze nieuwsbrief biedt je weer volop ideeën voor mooie wandelingen. Trek er lekker op uit!

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Verkiezing mooiste wandeling

Verkiezing mooiste wandeling

Doe mee aan de verkiezing van de mooiste wandeling van 2016. Maak je keuze uit een voorselectie uit wandelingen van het afgelopen jaar.

Bekijk de wandelingen en kies de drie mooiste wandelingen. Maak je keuze t/m 3 februari 2016. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari.

Lees meer

Populaire Groene Wissels

Populaire Groene Wissels

Groene Wissels zijn populair en je kunt ze lopen in heel Nederland. Maar wat zijn de populairste Groene Wissels? Bekijk de top 10.

In Noord-Holland zijn de duinen bij Castricum en Zandvoort populair. Op de Veluwe zijn de Kroondomeinen en de Posbank in trek. Bekijk de Top 10 van Groene Wissels

Wil je weten welke Groene Wissel bij jou in de buurt populair is? Bekijk de lijst van populairste Groene Wissel per provincie. Doe inspiratie op voor een heerlijke, groene wandeling.

Lees meer

Top 10 Trage Tochten

Top 10 Trage Tochten

Met de Trage Tochten Hoenderloo, Rhenen en Beekbergen wandel je door 3 mooie, verschillende landschappen van Gelderland. Zij staan in de top 3 van mooiste Trage Tochten.

Trage Tochten lopen door gevarieerde landschappen en gaan zoveel mogelijk over onverharde paden. Van de wandelingen zijn een routebeschrijving, topografische wandelkaart en GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Nieuw: Shoptochten

Nieuw: Shoptochten

In samenwerking met NS hebben we shoptochten uitgezet in steden verspreid over heel Nederland. En in enkele steden in België en Duitsland. Combineer een stadswandeling met bijzondere winkeltjes, cafeetjes en pop-ups. Maak er een leuk dagje uit van.

Shoptochten zijn rondwandelingen van 5 tot en met 7 km en beginnen bij een treinstation. Ze zijn samengesteld door Bart van der Schagt, maker van Groene Wissels.

Lees meer

Top 10 NS-wandelingen

Top 10 NS-wandelingen

Worden stadswandelingen steeds populairder? NS-wandeling Amsterdam staat in ieder geval bovenaan in de top 10 van NS-wandelingen.

Bij de populairste NS-wandelingen zit de nieuwe wandeling Hemelse berg vanuit station Oosterbeek. Maar ook klassiekers als NS-wandeling Utrechtse Heuvelrug en Baarnse Bossen.

Bekijk de meest populaire NS-wandelingen en geniet van treinen en wandelen met de NS-wandeltochten.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Arnhem is 7 km lang en loopt door de schitterende parken Sonsbeek en Zypendaal. Je wandelt langs een watermolen, vijvers en een waterval.

Je kunt de wandeling afwisselen met een bezoekje aan het bezoekerscentrum en het watermuseum. Aan het einde kom je langs de Molenplaats, een kleinschalige bakkerij waar op woensdag en zaterdag pannenkoeken worden bereid uit biologisch meel. Langs de route is volop horeca.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl