Groene Wissel 388: Bakel

Bos en Beek

Groene Wissel Bakel
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  11 km

 • Startplaats:

  Bakel

 • Startadres:

  bushalte Centrum, Bakel
  Dorpsstraat 60
  5761 AZ Bakel

 • Coördinaten:

  51°30’15” N   5°44’31” E

Niet alleen kort maar ook heel leuk is deze zeer afwisselende wandeling door het Brabantse land. Na het gezellige centrum (met daarin de fraaie St. Willibrorduskerk) wandelt u langs de Willibrordusmolen en over stille landwegen naar de bossen van de Grotelse Heide. In die bossen kuiert u langs de schitterende Aarlesevijver en over smalle bospaadjes (en een enkel struinpaadje) een dikke kilometer langs de Esperloop (een meanderend bosbeekje), het hoogtepunt van deze route. Na weer een handvol akkerlandwegen volgt een leuk stukje langs bos- en akkerranden, daarna bent u weer vlot bij de bushalte.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Horeca

Alike Odding, 17-08-2017

Begin augustus deze wandeling gelopen. Alle horecagelegenheden waren dicht. De eerste twee pas na 11.00 uur open. Het restaurant de Grotelshof is op woensdag en donderdag gesloten. Naast het restaurant is een klein campingwinkeltje bij iemand aan huis , daar konden we water kopen. (het was een warme dag) . De route klopte wel en we hadden een hele mooie wandeling op donderdag 3 augustus 2017.

Horeca, vervolg 2

Bart van der Schagt, 09-05-2017

In de routebeschrijving en op de kaart is de locatie van de horeca en de weg daar naartoe aangepast. Met dank aan de melder en Adrie Raaijmakers van de wandelwebsite www.klikprintenwandel.nl

Horeca, vervolg

Bart van der Schagt, 09-05-2017

Adrie, bedankt voor de tip!

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info