NS-wandeling Mastbos

Langs alle hoogtepunten van Breda

NS-wandeling Mastbos
 • Bron:

  NS-wandelingen

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Breda

 • Startadres:

  station Breda
  Stationsplein 16
  4811 BB Breda

 • Coördinaten:

  51°35’41” N   4°46’47” E

Waar denk je aan bij Breda? Misschien aan De Grote Markt vol horecagelegenheden, Het Kasteel van Breda met de Defensie Academie, Brabantse gezelligheid in 't Ginneken, het Begijnhof naast het Valkenbergpark, het Mastbos met z'n mooie vennen en kasteel Bouvigne of het moderne Chassé Theater. Je hoeft niet te kiezen. Met deze route zie je het allemaal en nog veel meer. Beleef Nassaustad Breda.
afstand: 11 of 14 km

Reacties op wandelingen

Mastbos

Jaap Stoeller, 30-03-2018

Geen geweldige wandeling. De eerste 5 en laatste 4½ km gaan door de bebouwde kom. 2 km door natuurgebied en 3 km door het Mastbos.

Aardige wandeling

Frank van der Meer, 04-12-2015

Aardige wandeling vanuit Breda over het Brabants land en door het Mastbos, het oudste naaldbos van Nederland. Aardig, maar zeker niet meer dan dat. Ik had er meer van verwacht, vanwege de soms enthousiaste reacties op Eropuit.nl. Smaken verschillen blijkbaar. Verslagje en foto's bekijken? Ga naar Frankwandelt.nl/nsbreda

NSwandeling Mastbos

Piet, 19-04-2015

Laatste regel vòòr info 5: bij kp 6 moet je niet linksaf (is niet eens mogelijk), maar rechtdoor. Vòòr de laatste regel vòòr info 6 toevoegen: fietspad kruisen. Deze wandeling viel ons een beetje tegen. Te veel Breda en te weinig Mastbos. Het centrum van Breda is natuurlijk grandioos om te bewandelen, dat is bekend, maar daarvoor heb je deze wandeling niet nodig. Het mooiste traject vonden we dat tussen kp 6 en kp 61. Een beter idee had ons geleken de wandeling te laten beginnen bij (bv) de bushalte Werfstraat en dan het Mastbos rond. Er is genoeg Mastbos om op die manier een mooie wandeling samen te stellen.

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info