Shoptocht Assen

Stadswandeling met hoog winkel- en horecagehalte

Versiedatum: 26-10-2016

MarktstraatAsser stadsganzenGouverneurstuinMarktPannenkoekschip AssenCerespleinCeresstraatKoopmanspleinForum NoordersingelBrink, Drents MuseumBrink, Drents MuseumBeeld van Bartje
4 KM
Bron:

Reis je fit

Start:

station Assen

Details

Omdat het centrum van Assen, de hoofdstad van de wandel- en fietspadenrijke provincie Drenthe, aan de kleine kant is, is deze shoptocht ook niet zo lang. Dat geeft je volop de gelegenheid alle tijd te nemen voor het bekijken van de aparte winkeltjes en een prachtige designmeubelzaak waar je op de Ceresstraat langs komt. Wordt je overvallen door een bui, regelmatig kom je langs de ingangen van overdekte winkelcentra. Zowel op de heen- als op de terugweg passeer je het Drents Museum, de moeite waard dit te bezoeken. Hou je van een pannenkoek, dan zit je met deze shoptocht goed: op het keerpunt van deze korte route tref je bij de haven het Pannenkoekenschip Assen. En hou je daar niet van, onderweg kom je langs talrijke leuke restaurantjes met gezellige terrasjes, vooral op de Markt. In het begin van deze wandeling wandel je langs het Jacob Cramerpark en kuier je door de prachtige Gouverneurstuin. Op de terugweg vergeet je natuurlijk niet Bartje een hand te geven.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. De versiedatum vind je bovenaan de routebeschrijving.

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling. Plaats als eerste een reactie.

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info