100 x bijzonder logeren in Belgie

100 x bijzonder logeren in Belgie
auteurErwin De Decker
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789020995190

Beleef de Belgische gastvrijheid op 100 bijzondere plekken. Weer of geen weer, een paar dagen BelgiŰ wordt een aparte ervaring als je verblijft in historisch of industrieel erfgoed, in een huis vol design, in het charmehotel van een sterrenchef of in een B&B met wellness.

Erwin De Decker selecteerde 100 hotels en B&B's die de reis op zich waard zijn en je vakantie in BelgiŰ tot een unieke belevenis maken. In deze gids vind je ongewone logeeradressen tussen de Noordzee en de Gaume. Van hippe design- en themahotels in de kunststeden tot eeuwenoude kastelen en boerderijen op het platteland. Ook wie avontuur zoekt, vindt in deze gids opmerkelijke suggesties. Kies uit een boomhut, een treinstel, een kajuit op een vrachtschip of een indianentent. Zelfs slapen in een kunstwerk behoort tot de mogelijkheden.

Bij elk logeeradres horen excursietips die je vaak minder bekende regio's laten verkennen: dool door de onderaardse gangen van een Ardens stadje, ga kajakken in de Kempen, ontdek trendy restaurants in Antwerpen, proef Belgische wijn, maak een fietstocht door de Westhoek, bezoek een frietmuseum en ga op zoek naar de laatste tabaktelers langs de Semois.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info