100% Antwerpen

100% Antwerpen
ontdek de stad in 6 wandelingen!

auteurSuzanne Mastbroek
uitgeverijMo'media
ISBN9057672014

Suzanne Mastbroek verhuisde voor haar werk als journaliste in 1996 naar Antwerpen. Ze leerde de Scheldestad en haar flamboyante inwoners goed kennen en voelt er zich meer dan thuis. Voor 100% Antwerpen trok ze haar stevige stappers aan en doorkruiste de hele stad op zoek naar de leukste cafés, winkels en bezienswaardigheden.

100% Antwerpen volgens Suzanne:

het Modemuseum en het Rubenshuis bezoeken, alle brocantewinkels in de Kloosterstraat bekijken, bij de modewerpers in de Nationalestraat winkelen, de Antwerp Zoo bezoeken, door de Joodse wijk struinen, in een van de vele cafés tussen de Antwerpenaren een ‘Bolleke’ drinken, ’s avonds langs de Schelde wandelen en als afsluiter dansen in een van de bruisende nachtclubs.

De meest verrassende adressen in de leukste steden vind je het gemakkelijkst te voet. Met deze handige 100% gids in de hand kom je niet alleen langs alle highlights van de stad, maar ook op de meest originele plekken, zonder dat je over de conditie van een doorgewinterde wandelaar moet beschikken. De zes wandelingen per gids duren elk ongeveer 3 uur en zijn voorzien van duidelijke plattegronden. Voor wie wil uitrusten zijn er onderweg genoeg gezellige plekken om te lunchen, bijvoorbeeld. En wie alle musea, parken, winkels en barretjes ook nog wil zien, moet flink doorlopen om geen tijd te kort te komen!

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info