Het SAS Survival handboek

Het SAS Survival handboek
Hoe overleef je in het wild, in elk klimaat, op land en op zee?

auteurjohn Lofty Wiseman
uitgeverijKosmos Reisgidsen
ISBN9789021545516

Recensie

Een noodsituatie is dichterbij dan je denkt. Je auto vliegt in brand, je bent aan het vissen en de boot slaat om, je sneeuw in tijdens de wintersport… Hoe overleef je in barre omstandigheden? De Survival: het SAS Handboek is een onmisbare hulp om te kunnen overleven in de wildernis en in elk klimaat, op land of op zee, voor kampeerders, trekkers en zeilers en verder voor iedereen die zich bezighoud met buitenactiviteiten. Het handboek is in een nieuw jasje gestoken.

John ‘Lofty’ Wiseman trainde jarenlang de stoere commando’s van de Special Air Service (SAS), een elite-onderdeel van het Britse leger. Zijn harde opleiding bestond uit urenlange marsen met volle bepakking, oefeningen met gevaarlijke gassen en nagebootste vijandige ondervragingen. Daarnaast leerde hij zijn mannen technieken om onder alle omstandigheden te overleven. Die technieken legde hij vast in Het SAS Survival Handboek.

Wisemans boeiende en uitgebreide handboek is een onmisbare hulp om te kunnen overleven in de wildernis, in welk klimaat dan ook. Kampeerders, trekkers en zeilers kunnen er hun voordeel mee doen: het is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met outdooractiviteiten. De beproefde technieken van de SAS zijn in begrijpelijke tekst vertaald en geïllustreerd met meer dan 500 duidelijke tekeningen.

De eerste druk van Het SAS Survival Handboek verscheen al in 1986. Aan de nieuwste, geheel herziene en geactualiseerde editie van deze bestseller werden diverse spannende survivalscenario’s toegevoegd. Het boek is uitgevoerd in praktisch rugzakformaat met een handig plastic omslag.

bron: informatie van de uitgever

Paperback, 576 pagina’s
Prijs: 27,50 euro

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info