Routegids Nordic Walking

Routegids Nordic Walking
uitgeverijANWB Uitgeverij Boeken
ISBN9018024600

De gids biedt 50 wandelroutes verspreid door heel Nederland. Nordic Walking is in korte tijd een zeer populaire vorm van bewegen geworden. Het is een gezonde sport die zowel door de recreant als door de sportieve loper beoefend kan worden.

In deze gids staan 50 wandelroutes, uitleg over de techniek, materiaal, sportieve niveaus, opleidingen en trainingen. De routes zijn ingedeeld in drie niveaus: licht, gemiddeld en zwaar, aangeduid met wandelstokjes.

Bijna alle routes zijn bewegwijzerd en gemarkeerd met paaltjes zodat de route gemakkelijk te volgen is. Bij elke route staat aangegeven waar wat gedronken en/of gegeten kan worden. Ook het informatiepunt en de kenmerken van de ondergrond, padbreedte, het aantal te stijgen meters, het landschap, de duur en of de hond mee kan staat duidelijk aangegeven. Een duidelijke routekaart laat zien hoe de route loopt en waar de bezienswaardigheden liggen. Elke wandelroute wordt voorzien van een omschrijving over het boerenland, bossen en fraaie landgoederen.

  • 50 speciaal voor Nordic walking geselecteerde routes
  • Met speciale aandacht voor techniek
  • Alle routes zijn bewegwijzerd of gemarkeerd met routepaaltjes
Omvang 112 blz.
Prijs: 13,95

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info