Wandelen op de rand van bos en boerenland

Wandelen op de rand van bos en boerenland
80% zandpad-garantie

auteurRob Wolfs
uitgeverijGegarandeerd Onregelmatig
ISBN9789078641254

Bestel dit boek

Veel mensen houden van het bos. Anderen voelen zich meer thuis in het open veld. Voorkeuren verschillen nu eenmaal. Maar het meest fascinerend is de combinatie van de openheid van het veld en de geborgenheid van het bos. Een akker die begrensd wordt door een fraaie bosrand in herfstkleuren of een doorkijkje vanaf een donker bospad naar een weiland aan het eind: wie geniet daar niet van?

Nergens is de afwisseling van bos en open gebied mooier dan in het oosten van ons land. De delen van provincies Gelderland en Overijssel ten oosten van de IJssel worden gekenmerkt door eeuwenoude kleinschalige cultuurlandschappen waar bos en open gebied elkaar doorlopend afwisselen. Rob Wolfs zocht de mooiste plekken in dit gebied bij elkaar en reeg er aantrekkelijke wandelingen doorheen. In 'Wandelen op de rand van bos en boerenland' staan 20 mooie (rond)wandelingen van soms wat meer en soms wat minder dan 15 kilometer.

Rob Wolfs (1951) is als 'promenoloog' doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland' en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform.

Verkoopprijs: 14,95 euro

Op Wandelzoekpagina staan de GPS-tracks van de wandelingen in het boek.

Voorbeeldhoofdstuk Wandelen op de rand van bos en boerenland

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info