Wandelen over de onbekende Veluwe

Wandelen over de onbekende Veluwe
20 stevige tochten voor ontdekkingsreizigers

auteurRob Wolfs
uitgeverijGegarandeerd Onregelmatig
ISBN9789078641285

Bestel dit boek

Op Wandelzoekpagina staan de GPS-tracks van de wandelingen in het boek.

20 dagtochten van 15 km
Over ongebaande paden
90% zandpad-garantie

Zijn er dan nog niet genoeg wandelgidsen over de Veluwe zult u zich afvragen? Waarom er nog één aan toevoegen? Die vraag hebben wij ons als uitgeverij samen met de auteur ook gesteld en het antwoord op die vraag is deze gids: zoals een kok na tientallen jaren zijn gasten graag nog met nieuwe gerechten wil verrassen, zo willen wij graag de verstokte Veluwe-proevers versteld doen staan van wat ze nog niet kennen.

Rob Wolfs kent de Veluwe door en door. Door zijn werk als professioneel routemaker kent hij de Veluwe als zijn broekzak: ook de wegen en paden die niet in knooppuntennetwerken, paaltjesroutes of anderszins gemarkeerde wandelingen terecht zijn gekomen. Met al die onbekende ingrediënten heeft hij 20 stevige wandelingen in alle windstreken van de Veluwe voor deze nieuwe gids samengesteld. Geef u over aan wandelkok Wolfs en laat u meevoeren op een verrassende reis langs allemaal onbekende stukjes Veluwe.

Rob Wolfs (1951) is als 'promenoloog' doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland' en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform. De nieuwste wandelingen van Rob Wolfs zijn onder de serienaam Trage Tochten te vinden op Wandelzoekpagina.

Op Wandelzoekpagina staan de GPS-tracks van de wandelingen in het boek.

Voorbeeldhoofdstuk Wandelen over de onbekende Veluwe (10 Mb)

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info