Links natuurfotografie

Natuurfoto's van Gerrit Rekers

Sinds 1995 houdt Gerrit Rekers zich beroepsmatig bezig met natuurfotografie en met het verzorgen en begeleiden van natuurtochten en diapresentaties. Deze tochten verzorgt hij voor VVV's, campings, hotels, natuurorganisaties en groepen op aanvraag.

Kijk meer

Natuurhoek van Jeanette Hoek

Jeanette Hoek toont haar foto's over alle facetten van de natuur. Insecten zijn haar grootste passie, zodat die groep uitgebreid aan de orde komt. Ze vermeld - voor zover mogelijk - de naam van het betreffende dier, insect of onderwerp en nog een stukje extra informatie. De meeste beelden zijn op de Veluwe gemaakt, met zijn verscheidenheid aan flora en fauna.

Kijk meer

Natuurfragmenten van Tineke Heidenis

Op deze website neem Tineke Heidenis u graag mee voor een tochtje langs kleine natuurfragmenten, zoals zij die tegenkwam in bos, veld en eigen tuin. De foto?s bedoelen niet meer te zijn dan momenten van verwondering, verbazing en ontzag voor het moois dat in de natuur te vinden is.

Kijk meer

Natuurfotografie Ronald Wilfred Jansen

Ronald Wilfred Jansen fotografeert vanaf zijn 21ste. Hij combineert natuurfotografie met wandelen. Zijn natuurfoto's heeft hij ook vastgelegd in het boek 'Op fotosafari in Meinerswijk, het groene hart van Arnhem'.

Kijk meer

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info