Christoffelpad

 Christoffelpad
06-11-2018

Het Christoffelpad is een tweedaagse tocht waarin je mystieke plekken, oer Hollandse dijken, religieuze symbolen en moderne polders, rietvelden, bossen, moeras en rivieren kunt ontdekken. Bewonder de veertig afwisselende kilometers door de IJsseldelta, Weerribben-Wieden en het Hoge Land van Vollenhove.

Het Christoffelpad is een themaroute binnen de wandelnetwerken van IJsseldelta en Weerribben-Wieden. De tweedaagse wandeltocht laat de hectiek van het dagelijkse leven achter in de overweldigende natuur en de bijzondere landschappen. Als je besluit je wandelschoenen aan te trekken kun je beginnen aan deze tocht van 40 kilometer langs de bijzondere geschiedenis van het Zwartewaterland en Vollenhove. Deze pelgrimsroute brengt je langs vele verschillende plaatsen als: Hasselt, Zwartsluis, Vollenhove en Genemuiden.

Vanaf verschillende plaatsen langs de route kun je de wandeltocht starten. Door middel van de wandelkaart 'Christoffelpad' mis je geen enkele bezienswaardigheid. Deze kaarten zijn voor 4,50 euro verkrijgbaar bij de Tourist Info in de desbetreffende plaatsen.

Meer informatie over Christoffelpad

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info