Genomineerd Wandelgemeente van het Jaar 2015

05-03-2015

De gemeenten Eijsden-Margraten, Noordwijkerhout en Terschelling zijn genomineerd voor de Wandelgemeente van het Jaar 2015. Deze gemeenten springen er op een bijzondere manier uit voor wandelaars. De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door 'te voet', de wandelkrant van Nederland.

Nadat tientallen gemeenten in Nederland deelnamen aan de voorronden voor de Wandelgemeente van het Jaar, zijn Eijsden-Margraten (Limburg), Noordwijkerhout (Zuid-Holland) en Terschelling (Friesland) genomineerd. Deze gemeenten blijken in de praktijk extra vriendelijk voor wandelaars.

Verslaggevers van 'te voet' zijn afgereisd naar De Grote Drie en hebben ter plekke de mooiste route van de gemeente beoordeeld. Daarbij is onder meer gekeken naar het percentage onverharde paden, rustpunten, horeca onderweg, afwisseling in het landschap, exclusiviteit voor de wandelaar, bereikbaarheid en informatie.

Iedereen kan tot en met 15 april 2015 stemmen voor de favoriete wandelgemeente. Zowel de stem van de lezer als die van de redactie bepaalt uiteindelijk de winnaar voor de Wandelgemeente van het Jaar 2015.

Meer informatie over Genomineerd Wandelgemeente van het Jaar 2015

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info