Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van augustus 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Zomerse wandelingen

Zomerse wandelingen

Zoek de verkoeling van het water. Maak een mooie duin- en strandwandeling met een heerlijke duik in zee in Zeeland of Holland. Volg verkoelende beekjes en rivieren. Wandel langs het Oudemolensche Diep, de Oude Rijn of de Waal. Of loop langs het Bergumermeer.

Kies voor één van deze lekkere, zomerse dagwandelingen.

Lees meer

Waddenwissels

Waddenwissels

Verken de Waddeneilanden met Waddenwissels. Loop door natte en droge duinvalleien, volg spannende slinger- en struinpaadjes en loop uiteraard ook over het schitterende strand van de eilanden.

Waddenwissels gaan door de stillere gebieden van de eilanden. Waddenwissels kun je ook wandelen met je smartphone met de wandelapp WandelZapp

Lees meer

Nieuwe Trage Tochten

Nieuwe Trage Tochten

Ben je fan van Trage Tochten? Wil je ook graag op de hoogte blijven als er nieuwe Trage Tochten verschijnen? Er is nu een lijst met nieuwe Trage Tochten van de afgelopen drie weken.

Trage Tochten lopen zoveel mogelijk over onverharde wandelpaden dwars door boerenland en natuur. De wandelingen variëren van 5 tot 22 kilometer. Van Trage Tochten zijn routebeschrijvingen, topografische wandelkaarten en GPS-tracks beschikbaar.

Lees meer

De heide staat in bloei

De heide staat in bloei

Net als alle andere planten staat ook de heide dit jaar vroeg in bloei. Zo kun je nu al genieten van de intense ervaring van de paarse velden. Maak een mooie heidewandeling.

Wandel over de heidevelden in Drenthe, Brabant, Limburg of op de Veluwe. We geven je suggesties voor mooie heidewandelingen per provincie.

Lees meer

Doarpskuierkes

Doarpskuierkes

Wandel door historische dorpskernen, over oude paden door natuur en bosgebied, langs dykswâlen en meidoornhagen. Dat kan allemaal met de Doarpskuierkes.

De gemeente Tytsjerksteradiel laat het mooie Friese landschap aan je zien met 15 wandelroutes. De wandelingen variëren van 6 t/m 12 km en zijn gemarkeerd. Van alle wandelingen is een gratis folder beschikbaar.

Lees meer

Vernieuwd: Vlaanderenroute

Vernieuwd: Vlaanderenroute

De Vlaanderenroute (GR 128) is vernieuwd. De Vlaanderenroute biedt de wandelaar het hele staalboek van Vlaamse landschappen.

De gloednieuwe wandelgids beschrijft het traject van Heuvelland tot Voeren in beide richtingen. De route is bewegwijzerd met wit-rode strepen. De GPS-track kun je gratis downloaden.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl