Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Wandelen vanuit een café. Begin je wandeling heerlijk met een warme chocomel of koffie en sluit af met een hete kop snert of heerlijke bospaddenstoelensoep. Geniet van de gastvrijheid van een bruin café of herberg. Dat is wandelen vanuit een café.

Start in een gezellig café-restaurant in Norg, in een sfeervol café op de Veluwe, in het op één na gezelligste café in Zuid-Limburg, in een oude Brabantse herberg of ga op de koffie bij Kaatje. Kies één van de mooie wandelingen vanuit een café.

Lees meer

Wandelingen Landschap Noord-Holland

Wandelingen Landschap Noord-Holland

Maak een ommetje door de buitenplaatsen van Zuid-Kennemerland, wandel langs de West-Friese wielen, verken het eiland Wieringen of volg de 80 jaar oude voetstappen van het Voetstappenpad.

Dat kan allemaal met de wandelingen van Landschap Noord-Holland. Maak een keuze uit de wandelingen van 4 t/m 25 km en ga lekker op stap.

Lees meer

Zes nieuwe Trage Tochten in Drenthe

Zes nieuwe Trage Tochten in Drenthe

Geniet van de natuur en de onverharde paden van Drenthe. Maak mooie wandelingen in het Hart van Drenthe. Wandel door het Heuvingerzand en langs kamp Westerbork. Struin door de fraaie Schoonloër Strubben en het beekdal van de Elperstroom. Maak een mooie boswandeling op de Drentse Hondsrug in de bossen tussen Grolloo en Borger.

Download de gratis routebeschrijvingen van Trage Tochten, wandelingen met zandpadgarantie

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Nieuw: horeca bij wandelingen

Nieuw: horeca bij wandelingen

Het is lekker om een wandeling te beginnen met een kopje koffie (of iets anders natuurlijk). Of om onderweg een lekkere tussenstop te maken en af te sluiten met een drankje of hapje.

Daarom heeft Wandelzoekpagina cafés en restaurants bij de wandelingen geplaatst. Zo kun je direct zien waar je bij de wandeling terecht kunt voor een kopje koffie, een hapje of een toilet.

Kijk zelf wel even op de website van de horeca wat de openingstijden zijn zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Ommetje Pierenberg is een gevarieerde wandeling door het Brabantse landschap. Met deze wandeling loop je langs vennen, langs het riviertje de Reusel en een kleine zandverstuiving.

De rondwandeling is 12 km lang en start bij restaurant Croy 't Stokske in Moergestel. Van de wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

In deze fraaie gids neemt omgevingshistoricus en wandelgidsschrijver Kees Volkers je mee op een tiental wandelingen door de minder bekende Rotterdamse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking'. Ontspannen lopen over rustige paden, door stedelijk groen, langs rivieren en havens, historische structuren en onverwachte pareltjes.

De wandelingen variëren in lengte van 8 tot 18 km. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Een mooi wandelcadeau

Een mooi wandelcadeau

1000 wandelkaarten. Een sportief en leuk wandelcadeau om weg te geven.
Je ontvangt direct een cadeaubon waarmee het abonnement geactiveerd kan worden. Met dit mooi wandelcadeau kan de gelukkige een jaar lang wandelkaarten afdrukken.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl