Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van mei 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Kees Loogman blijft grasduinen

Kees Loogman blijft grasduinen

Kees Loogman, ex-hoofdredacteur van het natuurtijdschrift Grasduinen, schrijft voortaan wekelijks zijn eigenwijze en inspirerende blog over natuur en wandelen op Wandelzoekpagina.

Over wat hij onderweg of in zijn laptop aan wandelnieuws tegenkomt schrijft hij in zijn blog 'Kees grasduint'. Volg zijn blog en blijf op de hoogte van wat er buiten gebeurt. Neem actief deel en plaats jouw reacties en foto's!

Lees meer

Groene Halte-wandelingen in Brabant

Groene Halte-wandelingen in Brabant

Stap uit de bus en wandel over smokkelpaden, langs het Trappistenklooster in Berkel-Enschot of door de Loonse en Drunense Duinen. Dat kan heel eenvoudig met de gemarkeerde Groene Halte-wandelingen in Brabant.

Groene Halte-wandelingen in Brabant zijn gemarkeerd en variëren in lengte van 6 t/m 18 km. Ze beginnen en eindigen bij een bushalte zodat ze goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Van al de wandelingen is een GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Wandelsandalen

Wandelsandalen

Onder bepaalde omstandigheden zijn wandelsandalen een betere keus dan wandelschoenen. Bij erg warme of natte omstandigheden is een wandelsandaal comfortabeler, luchtiger en sneller droog. Daarbij is het soort terrein of afstand natuurlijk wel een factor waarbij je rekening moet houden.

Robin van Olphen vertelt welke eigenschappen een goede wandelsandaal moet hebben. Lees zijn tips en lees welke sandalen geschikt zijn voor langere wandelingen.

Lees meer

Nieuw: Maaspad

Nieuw: Maaspad

Het Maaspad is een lange-afstands-wandelroute van 415 km dat de Maas volgt van het Limburgse Eijsden tot de Noordzee bij Rockanje. In de wandelgids worden de 20 etappes beschreven met achtergrondinformatie, kaartjes en aansluiting op het openbaar vervoer.

Wandelaars kunnen deelnemen aan de prestatietocht van het Maaspad. Zo kun je je eigen prestaties bijhouden en heb je contact met andere deelnemers.

Je kunt de wandelgids direct llen in de webwinkel en op stap gaan.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Geniet van de landgoedbossen in het frisse jonge groen, van bloeiend fluitenkruid en de voorjaarsbloemen, van het gekwaak en geplons van kikkers.

Op de wandeling 'Hof Espelo' maak je kennis met de prachtige landgoederen die Twente rijk is. Je loopt over bospaadjes en langs akkers door een stil gebied. Je hebt meer kans om reeën te zien en vogels te horen dan om mensen tegen te komen.

Lees meer

Groene Wissels in België

Groene Wissels in België

Wandel door de middeleeuwse stad Brugge, door de oude binnenstad en parken in Gent of door het lieflijk glooiend heuvellandschap van de Voerstreek. Groene Wissels zet voorzichtig de eerste stappen over de grens. Garantie voor mooie wandelingen met bijzondere paadjes en goede routebeschrijvingen.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 700 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl