Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van augustus 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Heidewandelingen

Heidewandelingen

Vanaf midden augustus tot midden september staat de heide volop in bloei. Geniet van de prachtige paarse heidevelden tijdens een heidewandeling.

Wandel over de heidevelden in Drenthe, Brabant, Limburg, 't Gooi of de Veluwe. We geven je suggesties voor mooie heidewandelingen per provincie.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Trage Tocht Doldersum maak je een mooie wandeling vanuit het esdorp Doldersum over de uitgestrekte heidevelden van het Doldersummerveld en Wapserveld. De heide wordt begraasd door een schaapskudde. Bij de uitkijktoren heb je een weids uitzicht over het gebied.

Deze rondwandeling is 14 km lang en begint bij restaurant Grenzeloos en Zo in Doldersum.

Lees meer

Wandelen in Drents-Friese Wold

Wandelen in Drents-Friese Wold

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een schitterend wandelgebied in Oost Friesland, op de grens met Drenthe. In tegenstelling tot wat de naam suggereert, vind je er veel meer dan bossen.

Je kunt er wandelen door een zeer afwisselend coulisselandschap van bossen, graslanden, grote en kleine heidevelden, stuifzand, meertjes en prachtige landhuizen.

Je kunt direct een speciale wandelgids met wandelingen in deze streek llen.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam

Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam

In deze nieuwe wandelgids heeft Alex Buis maar liefst 228 kilometer aan wandelplezier door de hele gemeente Amsterdam beschreven. In 14 etappes word je rondgeleid door bebouwing, parken, landelijk gebied en stadsjungle. De gids verschijnt medio september 2015. Tot die tijd kost de wandelgids slechts 10 euro.

Op Wandelzoekpagina staan routebeschrijvingen en GPS-tracks van de wandelingen uit deze gids. Voor abonnees van Wandelzoekpagina zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Wandelen in Zeeland

Wandelen in Zeeland

Bij wandelen denk je niet direct aan Zeeland. Maar deze waterrijke provincie heeft de wandelaar veel meer te bieden dan strand, duinen en dijken.

Wandel door de eeuwenoude binnenstad van Middelburg. Bezoek De Braakman, een prachtig natuurgebied met afwisseling van bossen, weiden en open water. Wandel over landgoederen en het strand bij Oostkapelle. Kijken hoe je na al deze wandelingen denkt over wandelen in Zeeland.

Je kunt direct een speciale wandelgids met wandelingen in Zeeland llen.

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Een wandelgids samenstellen doe je zelf met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl