Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen vanuit een café

Wandelen vanuit een café

Ook in de winter is het heerlijk wandelen. Lekker buiten voor de broodnodige beweging en vitamine D.

Wat is er heerlijker dan te beginnen met een warme chocomel, koffie of thee en af te sluiten een hete kop soep. Geniet van de gastvrijheid van een gezellig dorpscafé of herberg.

Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een mooie winterwandeling en bijbehorende horeca voor je geselecteerd.

Lees meer

NS-wandelingen klassiekers

NS-wandelingen klassiekers

Sommige NS-wandelingen zijn in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot ware klassiekers. Volgens Spoor zijn dit drie klassiekers onder de NS-wandeltochten:

NS-wandeling Drentsche Aa
NS-wandeling Utrechtse heuvelrug
NS-wandeling Kampina

Wat is jouw klassieker?

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Gratis boekje met 3 winterwandelingen

Gratis boekje met 3 winterwandelingen

Wandelzoekpagina biedt je een gratis wandelgids aan met drie mooie winterwandelingen. Ga er heerlijk op uit en geniet van de buitenlucht en de beweging.

Deze wandelgids is samengesteld met MijnWandelgids. Met MijnWandelgids stel je een eigen wandelgids samen. Met eigen foto's, eigen titel en eigen voorwoord. De wandelgids wordt speciaal voor je gedrukt. Hiermee ontvang je een persoonlijk en uniek wandelcadeau voor jezelf of om weg te geven.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Wandel op Amsterdams grondgebied in de kleine Waterlandse dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Het veenweidelandschap met zijn koeien, vogels, slootjes en weidse uitzichten over het Markermeer.

Dat kan met 'Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam', etappe 2. Deze wandeling is 21 km lang. Wil je korter wandelen dan kun je met de bus terugkeren naar het beginpunt.

Lees meer

MijnWandelzoekpagina

MijnWandelzoekpagina

Wist je dat je op Wandelzoekpagina eenvoudig je eigen gegevens kunt aanpassen. De door jou geplaatste reacties en foto's kunt wijzigen. Een logboek van gelopen wandelingen kunt bijhouden.

Dat kan allemaal met MijnWandelzoekpagina.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl