Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van februari 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Nieuw: Maak je eigen wandelgids

Nieuw: Maak je eigen wandelgids

Vroeger had je wandelgidsen. Een routemaker bedacht een aantal routes en zette die bij elkaar in een gids. Uitgeverijen gaven die gidsen dan uit. Maar dat is zó 2014!

Vanaf 2015 is de wandelwereld compleet veranderd. Een wandelgids samenstellen doe je nu zelf met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een persoonlijke wandelgids.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Nu 25% korting
l MijnWandelgids ter introductie tijdelijk met 25% korting. Kortingscode: WZP25min

Lees meer

WandelZapp favoriet van ANWB

WandelZapp favoriet van ANWB

Er bestaan verschillende apps die wandelroutes verschaffen en die dus erg gemakkelijk zijn om mee te nemen tijdens het wandelen. ANWB heeft drie apps met wandelroutes als favoriet uitgekozen.

WandelZapp, de wandelapp van Wandelzoekpagina is één van deze favorieten. ANWB roemt de grote keuze en variatie en vermeldt dat je met WandelZapp verzekerd bent van goede en mooie routes.

Lees meer

Nieuw: De mooiste eilandwandelingen

Nieuw: De mooiste eilandwandelingen

Wat is er heerlijker dan uitwaaien op een eiland? Lekker wandelen. Overal om je heen het geluid van meeuwen, de zilte zeelucht of onverstoorbaar grazende schapen. En halverwege de wandeling neerploffen bij een strandpaviljoen.

Met de nieuwe wandelgids 'De mooiste eilandwandelingen van Nederland' kan dat. Maak mooie rondwandelingen van 5 t/m 16 km op o.a. Schier, Schokland en Wieringen. Je kunt de nieuwe wandelgids direct llen

Lees meer

Uitslag Mooiste wandeling 2015

Uitslag Mooiste wandeling 2015

De mooiste wandeling van 2015 is:
Hof van Espelo, een wandeling over de Landgoederen Hof Espelo en het Lonnekermeer.

Print nu de gratis wandelkaart van deze mooiste wandeling.

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 800.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze.

Lees meer

Top 12 stadswandelingen

Top 12 stadswandelingen

Maak een mooie stadswandeling door oude stadscentra en buitenwijken. Langs monumenten en fraaie nieuwbouw. Langs singels en door groene parken.

Volg het Westerborkpad in Amsterdam. Wandel door de levendige havenstad Rotterdam. Kuier over het Vrijthof en de vestingwerken van Maastricht. Bezoek het Noorderplantsoen en de Martinitoren

Bekijk de populairste stadswandeling per provincie en ga op stap.

Lees meer

Populairste wandeling per provincie

Populairste wandeling per provincie

Met meer dan 5000 gratis wandelingen op Wandelzoekpagina is er volop keuze. Uit deze keuze hebben we de populairste wandelingen per provincie op een rijtje gezet.

Wandel door het Drentse landschap. Bezoek de Oostvaardersplassen. Kuier door Vijlenerbos. Beklim de duinen bij Castricum. Volop ideeën voor mooie wandelingen.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl