Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van maart 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen met de routemaker

Wandelen met de routemaker

Ben je altijd al benieuwd geweest wie die wandelroutes op Wandelzoekpagina uitzet? Dit is jouw kans om met jouw favoriete routemaker op stap te gaan.

Speciaal voor abonnees van Wandelzoekpagina organiseren routemakers een wandeling waar jij kunt meelopen. Geef je op voor een georganiseerde wandeling met de routemaker.

Lees meer

Landgoedwandelingen

Landgoedwandelingen

In het voorjaar geniet je er van de bosanemoontjes, boshyacinten, lelietjes-van-dalen en daslook. In de zomer geniet je er van de koelte van het dichte loof. En in elk jaargetij zijn er de prachtige beukenlanen, ruime vijvers en fraaie doorkijkjes.

Maak een lange of kortere wandeling over landgoederen en geniet van de groene oases.

Lees meer

Lentewandelingen

Lentewandelingen

Ontluikende knoppen, groen gras en fluitende vogels. Het is weer heerlijk om er op uit te trekken. Schoenen aan en lekker naar buiten.

Als inspiratie biedt Wandelzoekpagina je voor elke provincie een groene lentewandeling.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Nieuw: Stationswandelingen

Nieuw: Stationswandelingen

Vanaf meer dan 300 NS-stations kun je een mooie wandeling maken. In samenwerking met NS biedt Wandelzoekpagina deze stationswandelingen aan.

Heerlijk wandelen vanuit een station. De trein brengt je en je kunt direct op stap. En als je na de wandeling moe bent kun je onderuit zakken en brengt de trein je weer thuis.

Lees meer

Nieuw: Stationswandelingen zoeken

Nieuw: Stationswandelingen zoeken

Wil je met de trein naar het beginpunt van de wandeling? Dat kan nu nog makkelijker. Je kunt nu zoeken naar wandelingen die bij een treinstation beginnen.

Vink het vakje Stationswandelingen aan, kies jouw stationswandelingen en ga op stap.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Een mooie, afwisselende wandeling in Limburg rond het voormalige vestingstadje Arcen. Op het eerste deel van de tocht struin je in de uiterwaarden langs de Maas. In het bos passeer je meermalen de Lingsforterbeek. In het tweede deel van deze wandeling loop je over Landgoed Arcen.

Lees meer

Op lemen voeten - gratis exemplaar

Op lemen voeten - gratis exemplaar

Als bezoeker van Wandelzoekpagina kun je nu een gratis exemplaar ontvangen. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Op = op. Op lemen voeten is het wandelmagazine van Nederland en verschijnt 4x per jaar. Het eerst volgende nummer van Op lemen voeten verschijnt eind maart. Vraag dit nummer nu gratis aan.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl