Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van mei 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Nieuw: Pannenkoekwandelingen

Nieuw: Pannenkoekwandelingen

Pannenkoekenwandelingen zijn wandelroutes van rond de 10 km. Halverwege of aan het einde kom je langs een restaurant met een rijk assortiment aan pannenkoeken. De wandelingen starten bij een treinstation.

Door de afstand en de pannenkoeken zijn deze wandelingen ook uitermate geschikt om met kinderen van rond de 10 jaar (of ouder) te lopen.

Lees meer

Maak kennis met GPS

Maak kennis met GPS

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een GPS-apparaat of overweeg je er een aan te schaffen. Volg dan de workshop kennismaking GPS op zaterdag 6 juni. Tijdens een wandeling wordt je uitgelegd wat je met een GPS kunt doen. Je gaat oefenen en kunt vragen stellen.

De workshop wordt georganiseerd door Foeke Jan Reitsma of Joost Verbeek in samenwerking met Wandelzoekpagina. Meld je aan.

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Een wandelgids samenstellen doe je nu zelf met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Nieuw: Twentse kruistochten

Nieuw: Twentse kruistochten

Mariabeelden, landkruisen en kapelletjes zijn nog volop aanwezig in Twente. Ze worden liefdevol beheerd en onderhouden door vele vrijwilligers, vaak buurtbewoners.

Marycke Naber heeft ze geïnventariseerd en de mooiste kapelletjes en landkruizen aaneengeregen in 12 rondwandelingen. De wandelingen staan in een mooie wandelgids 'Twentse kruistochten'. GPS-tracks en wandelkaarten staan op Wandelzoekpagina.

Je kunt de wandelgids direct llen. Tot Hemelvaartsdag nog voor 10 euro!

Lees meer

Wandelen in Limburg

Wandelen in Limburg

Wandel met Trage Tochten nu ook door het gevarieerde landschap van Limburg. Struin door de Maasuiterwaarden, kuier door de natte Peelgebieden, loop over heidevelden en langs vennen en beklim de Zuid-Limburgse heuvels.

De wandelingen variëren van 13 t/m 22 km. Gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Het is weer aspergetijd

Het is weer aspergetijd

Geniet van de verse asperges. Wandel langs de aspergevelden. In Brabant en Noord Limburg vind je een aantal wandelingen die in het teken staan van de 'koningin onder de groenten'. Maak een heerlijk wandeling en koop verse asperges in de landgoedwinkel in Aarle-Rixtel of ga achteraf lekker asperges eten.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl