Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Warme winterwandelingen

Warme winterwandelingen

Wandel je warm of wordt warm in een gezellig café. Ook in de winter is het heerlijk wandelen.

Wat is er heerlijker dan aan het begin of halverwege de wandeling in een gezellig café je te warmen aan een warme chocomel, koffie of thee, of een hete kop erwtensoep. Het liefst bij een open haardvuur. Geniet van de gastvrijheid van een gezellig dorpscafé of herberg.

Wandel vanuit smokkelcafé Merlijn, bezoek pannenkoekboerderij De Snoepert of eetcafé De Bosberg. Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een warme winterwandeling en bijbehorende horeca voor je geselecteerd.

Lees meer

Boekje met 3 gratis winterwandelingen

Boekje met 3 gratis winterwandelingen

Met dit gratis wan­d­e­l­boe­k­je kun je ge­nie­t­en van drie mooie win­terwan­d­el­in­g­en. In het boekje vind je routebeschrijving, wandelkaart en foto's. Ga op stap en ge­niet van de buit­enlucht en de be­we­g­ing.

De winterwandelingen uit dit boekje zijn beschikbaar in de wandelapp WandelZapp

Je kunt ook je eigen wandelboekje samenstellen. Met eigen foto's, eigen titel en eigen voorwoord. De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Hiermee ontvang je een persoonlijke en unieke wandelgids voor jezelf of om weg te geven.

Probeer het uit op www.mijnwandelgids.nl?&nbn=\{\{nummer\}\}

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Mooie en unieke wandelcadeaus

Mooie en unieke wandelcadeaus

Met de feestdagen in het verschiet doet Wandelzoekpagina je suggesties voor mooie en unieke wandelcadeaus. Cadeaus waarmee je wandelaars een groot plezier doet.

Doe meer dan 1000 wandelkaarten cadeau, maak een eigen wandelgids of geef de mooiste wandelgidsen. Je kunt de wandelcadeaus direct llen.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Maak een heerlijke, afwisselende wandeling over de verwilderde akkers van de Buunderkamp, door de bossen van het Ginkelse Zand, over de Ginkelse Heide (met schaapskooi en horeca) en langs de idyllische Renkumse beek.

Deze rondwandeling start bij station Wolfheze, is 17 km lang en eindigt bij pannenkoekenhuis De Tijd.

Er is ook een kortere wandeling vanuit station Wolfheze. die ook langs het pannenkoekenhuis loopt. Dus ook kinderen en kleinkinderen lopen deze wandeling vast graag mee.

Lees meer

Volop stadswandelingen

Volop stadswandelingen

Ga lekker wandelen door een stad. Bekijk monumenten en architectuur of wandel door het onverwachte stadsgroen. Wandelzoekpagina doet suggesties voor mooie en bijzondere stadswandelingen.

Loop eens een Groene Stads Wissel of een Stadse Tocht. Ga op stap met stadsgids Gerard Goudriaan.

Als je van winkelen houdt, loop dan eens een shoptocht. Of stap in de trein en doe een Internationale NS-wandeling.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl