Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van maart 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Landgoedwandelingen

Landgoedwandelingen

In het voorjaar geniet je er van de bosanemoontjes, boshyacinten, lelietjes-van-dalen en daslook. Wandel door de imposante beukenlanen en rond de vijvers van de landgoederen. Geniet van fraaie doorkijkjes.

Maak een lange of kortere wandeling over landgoederen en geniet van de prille lente.

Lees meer

Lentewandelingen

Lentewandelingen

Wandel door frisgroene kasteeltuinen, over fraaie half-open landgoederen, grassige bospaden en lommerrijke landwegen. Het is weer heerlijk om er op uit te trekken. Schoenen aan en lekker naar buiten.

Wandelzoekpagina heeft een mooie lentewandeling in elke provincie voor je geselecteerd. Geniet van het frisse groen van de lente met deze heerlijke lentewandelingen.

Lees meer

Steun Wandelzoekpagina

Steun Wandelzoekpagina

Neem een abonnement. Voor 12,50 steun je Wandelzoekpagina. Ook als je geen gebruik maakt van de wandelkaarten. Zo zorg je dat de site al die mooie, gratis wandelingen kan aanbieden.

Het abonnement is voor een jaar en wordt niet automatisch verlengd. Meld je direct aan.

Lees meer

Streekpad Ruiten Aa

Streekpad Ruiten Aa

Als er geen meerdaagse wandeling bij je in de buurt is dan maak je er zelf een. Dat deden Margriet en Gijs Smeets. Zij beschreven in elf etappes een streekpad door het schitterende dal van de Ruiten Aa.

Door de variatie in het landschap en de rust is het een wandelgebied bij uitstek. Je vindt er bossen, heide, oude houtwallen, esdorpen, vennen, moerassen, beken en akkerland. De levensader is de meanderende Ruiten Aa.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Trage Tocht Sint Geertruid is een mooie, afwisselende wandeling in het Limburgse Heuvelland. Je loopt over veldwegen, langs veldkruisen en boomgaarden en door het fraai glooiende Savelsbos.

Er zijn een routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Als abonnee van Wandelzoekpagina kun je ook een topografische wandelkaart downloaden.

Lees meer

Win de mooiste wandelgidsen

Win de mooiste wandelgidsen

Win de mooiste wandelgidsen van Nederland. Elke maand verloot uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig een complete set van hun wandelgidsen.

Maak kans op deze collectie door je per e-mail aan te melden.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl