Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van september 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

600ste Groene Wissel

600ste Groene Wissel

Wandelend Nederland kan niet meer zonder Groene Wissels. Je weet altijd precies wat je krijgt: mooie, gevarieerde wandelingen, goede routebeschrijvingen, altijd up-to-date en bereikbaar met openbaar vervoer. Wat wil je nog meer!

De 600ste Groene Wissel Elst loopt vanaf station Elst door park Lingezegen, een nieuw landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen.

Je kunt Groene Wissels lopen met de gratis routebeschrijving. Abonnees kunnen wandelkaarten afdrukken. Groene Wissels zijn ook beschikbaar in de wandelapp WandelZapp.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Zeewolde, Harderhaven

Maak een avontuurlijke wandeling door het Harderbos. Loop over een hangbrugje, knuppelpaden en steek tweemaal met een trekvlot kleine moerassen over. Daarna volgt een 'spannende' tocht door het Hans en Grietjebos, het Heksenbos en het Dwaalbos. Halverwege kom je langs pannenkoekenhuis Hans en Grietje.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Alle wandelingen die in WandelZapp beschikbaar zijn

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Nieuw: De Loop van de Rijn

Nieuw: De Loop van de Rijn

Volg de Rijn vanaf Spijk, waar de rivier Nederland binnenkomt, tot aan Katwijk, waar de rivier via een betonnen duiker in de Noordzee stroomt. Doe dit op een aangename manier in 12 afwisselende rondwandelingen van rond de 15 km.

De auteurs, Loek en Irene Heskes, zijn ervaren routemakers. Ze wonen aan de Rijn. Vanuit Alphen zochten ze begin en eind van 'hun' Rijn op. De mooiste stukken langs de oevers staan in deze nieuwe wandelgids.

Je kunt de gids t/m 18 september a.s. llen voor 10 euro. Daarna kost de gids 14,95. l de wandelgids direct.

Lees meer

Waddeneiland Wieringen

Waddeneiland Wieringen

In de kop van Noord-Holland ligt het voormalig Waddeneiland Wieringen. In 1924 is het vastgelegd aan het vasteland. Ze zeggen dat je er nog steeds het 'Waddengevoel' krijgt. Ik wil met eigen ogen zien of de typische Waddensfeer er nog te vinden is.

Lees het hele verhaal van gastblogger Wandelvrouw en proef zelf de Waddensfeer.

Lees meer

Sallandse Heuvelrug

Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt op de grens van Salland en Twente. Het is een prachtig natuurgebied, vooral bekend door de weidse en on-Nederlandse vergezichten die te danken zijn aan de Sallandse 'bergen'.

Vanaf de Holterberg heb je prachtige uitzichten over de heuvelachtige heidevelden.

Maak een mooie wandeling over de Sallandse Heuvelrug

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Stel zelf je wandelgids samen met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl