Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


De nieuwsbrief van augustus staat weer vol mooie wandelingen. Alle reden om lekker aan de wandel te gaan.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Loop langs rivieren

Loop langs rivieren

Waar ruimte is voor de rivier is ook ruimte voor de wandelaar. Geniet van die ruimte. En van de weidse uitzichten en bijzondere luchten. Zoek de verkoeling van de rivieren en maak een mooie wandeling langs de Rijn, Waal, Maas of IJssel.

Wandel het IJsselpad,
het Rivierenpad,
het Maaskantpad,
door oneindig laagland

of een van de vele andere rivierwandelingen.

Lees meer

Struin door stuifzand

Struin door stuifzand

De 'levende' stuifzanden zijn unieke natuur- en wandelgebieden. De wind heeft er vrij spel waardoor het landschap volop in beweging blijft. Paden en paaltjes verdwijnen onder het zand. Dat maakt van de wandeling een echt avontuurlijke tocht.

Zoek de warmte van het zand. Wandelzoekpagina biedt je wandelingen in vier grote stuifzandgebieden

Loonse en Drunense Duinen,
Kootwijkerzand,
Wekeromse Zand,
Aekingerzand


Lees meer

Vernieuwd: Graafschapspad

Vernieuwd: Graafschapspad

In de nieuwe gids van het Graafschapspad wordt de vernieuwde, 124 km lange rondwandeling in de Achterhoek beschreven.

Je wandelt een meerdaagse, afwisselende route langs kleine bosjes, landgoederen en Saksische boerderijen. In het westen loop je door de ruige uiterwaarden van de IJssel.

Lees meer

Beheer jouw gegevens

Beheer jouw gegevens

Wijzig eenvoudig je e-mailadres en beheer reacties en foto's die je hebt geplaatst met 'Mijn Wandelzoekpagina', je persoonlijke pagina op Wandelzoekpagina.


Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Het Landgoederenpad rijgt alle pareltjes van landgoederen rond Arnhem aan elkaar. Achtereenvolgens wandel je door landgoed Mariëndaal, Boschveld, Lichtenbeek, Warnsborn, Hoog Erf, Gulden Bodem, Zypendaal en Sonsbeek.

Deze rondwandeling is 16 km lang en start bij station Arnhem. Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Voor abonnees is er een gedetailleerde wandelkaart.

Lees meer

Heidewandelingen

Heidewandelingen

Vanaf midden augustus tot midden september staat de heide volop in bloei. Geniet van de prachtige paarse heidevelden tijdens een heidewandeling.

Wandel over de heidevelden in Drenthe, Brabant, Limburg, 't Gooi of de Veluwe. Wandelzoekpagina geeft je suggesties voor mooie heidewandelingen per provincie.

Lees meer

Nu ook Trage Tochten in Noord-Holland

Nu ook Trage Tochten in Noord-Holland

Onverhard wandelen is ook mogelijk in Noord-Holland. Voor de liefhebbers zijn er sinds kort ook in deze provincie Trage Tochten. Je kunt lekker wandelen over duinen, dijken en heidevelden. Voor 70 tot 95% loop je over onverharde paden.

Lees meer

Wandel met je smartphone

Wandel met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Met WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand. Met routebeschrijvingen en wandelkaarten. Je ontvangt automatisch de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 950 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer





Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl