Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief van december vind je heerlijke, warme winterwandelingen, bijzondere stadswandelingen en waterlinie wandelingen. Genoeg redenen om ook deze maand weer lekker op stap te gaan.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Warme winterwandelingen

Warme winterwandelingen

Wandel je warm of wordt warm in een gezellig café.Ook in de winter is het heerlijk wandelen.

Kom bij in een café onder het genot van een warme chocomel, koffie of thee, of een hete kop erwtensoep. Geniet van de gastvrijheid van een gezellig dorpscafé of herberg. Laat de winter maar komen.

Ontdek het Springendal vanuit eetcafé Postelhoek in Ootmarsum. Bezoek Brouwcafé De Hofnar in Scheveningen of Museumcafé Slot Zuylen. Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een warme winterwandeling en bijbehorende horeca voor je geselecteerd.

Lees meer

Lopen langs linies

Lopen langs linies

Om Nederland te beschermen tegen vijanden hebben wij door de eeuwen heen gebruik gemaakt van het water in ons landschap. We konden grote stukken land onder water zetten om zo een vijandige opmars te vertragen. De vele 'waterlinies' hebben inmiddels hun nut verloren. Nu is het er mooi wandelen. Vanaf de dijkjes heb je prachtig uitzicht over het omringende land.

In deze nieuwe wandelgids staan 13 dagwandelingen rondom uiteenlopende waterlinies die samen een goed beeld geven van de verdediging van Nederland.

l deze wandelgids nu met korting. Je betaalt 10 euro in plaats van 14,95.

Lees meer

WandelZapp 2.0 is uit!

WandelZapp 2.0 is uit!

Op basis van wensen van wandelaars is WandelZapp vernieuwd. In deze versie zijn de volgende punten nieuw:

* Je kunt kiezen tussen kaarten van Google Maps en Open Street Maps.
* Je kunt zoeken op series zoals Groene Wissels, Trage Tochten e.d.
* Je kunt wandelingen verwijderen uit Mijn wandelingen.
* Je kunt wandelingen delen met andere wandelaars.

WandelZapp 2.0 is beschikbaar voor de iPhone in de App Store en voor Android in de Play Store. Ga lekker op stap met meer dan 1000 wandelingen in je smartphone.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met de wandeling Op pad door de Chaamse Bossen loop je door een typisch Brabants landschap met bos, heidevelden, vennetjes en open agrarisch gebied. Ongeveer halverwege kom je langs Pannenkoekenhuis De Steengroeve.

Deze rondwandeling start bij de kerk in Gilze en is 18 km lang. Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Abonnees kunnen een gedetailleerde wandelkaart afdrukken.

Lees meer

Bijzondere stadswandelingen

Bijzondere stadswandelingen

Ga lekker wandelen door een stad. Bekijk monumenten en architectuur of wandel door het onverwachte stadsgroen. En je heb altijd verwarmende cafés en eetgelegenheden bij de hand.

Wandelzoekpagina doet je suggesties voor mooie en bijzondere stadswandelingen.

Lees meer

Winterkost wandeltochten

Winterkost wandeltochten

Het is weer tijd voor snert en stamppot. Wandel.nl selecteerde uit de wandelagenda een aantal tochten waar je onderweg of na afloop winterkost kunt krijgen. Van snertmarsen tot stamppottochten.

Lees meer

Wandelen in de Oostvaardersplassen

Wandelen in de Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen is een voor Nederland uniek nat gebied met bos en ruige graslanden. Hier lopen volop edelherten, reeën, vossen, hazen en runderen. En heel veel vogels. Je kunt ze bekijken vanuit de kijkhutten.

Er zijn niet veel wandelpaden door het natte gebied. Toch kun je er een heerlijk ruige wandeling maken. Wandel door de Nieuwe Wildernis.

Lees meer

Routecontroleurs gezocht

Wil je op verzoek van de routemaker een wandeling nalopen op fouten in de routebeschrijving en wijzigingen in het veld? Lees dan hoe je routecontroleur kunt worden en doe mee!

De routecontroleur ontvangt een gratis jaarabonnement op de wandelkaarten van Wandelzoekpagina.

Lees meer

Korting op alles-in-1-pakket van KWBN

Korting op alles-in-1-pakket van KWBN

Speciaal voor Wandelzoekpagina heeft Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een unieke actie. Meld je vóór 22 december 2017 aan voor het alles-in-1-pakket en betaal 20 euro in plaats van 27,50.

Met het alles-in-1-pakket van KWBN ontvang je in 2018 kortingen op wandelproducten en krijg je vijf keer per jaar Magazine Wandel.nl thuisgestuurd. Hierin lees je alles over wandelen: van mooie wandelroutes tot nuttige trainingstips. Bovendien ontvang je na je aanmelding de Wandel.nl Evenementen Jaargids met alle wandelevenementen van 2018.

Meld je aan voor het alles-in-1-pakket

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl