Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van november vind je weer volop leuke wandelideeën. Maak een nostalgische natuurwandeling of doe het Elfstedenpad. Ga lekker op stap.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

Wandel in de natuur van de Verkadeplaatjes.

Met de 13 prachtige natuurwandelingen uit deze nieuwe wandelgids loop je door de streken waarover Thijsse met zoveel enthousiasme schreef. Je wandelt langs Onze groote rivieren en De IJsel en door de Blonde duinen. Je herbeleeft zijn wandelingen Langs de Zuiderzee en Het Naardermeer.

Nu met 30% korting
Deze nieuwe wandelgids verschijnt 29 november. Als je deze gids voor die tijd lt betaal je 10 in plaats van 14,95 euro. l direct

Lees meer

Wandel met Truus

Wandel met Truus

Met haar passie voor wandelen en fotograferen gaat Truus Wijnen op stap om wandelingen uit te zetten, voornamelijk in het oosten van het land (Twente, Achterhoek, Drenthe) en delen van Duitsland. De routebeschrijvingen en foto's publiceert zij op Wandelzoekpagina en op haar weblog Over Wandelen Gesproken

Route­be­schrij­v­in­g­en en GPS-tracks van de wandelingen zijn gratis be­s­chi­k­baar. Voor abon­ne­es van Wandelzoekpagina zijn topog­rafis­che wan­d­el­kaar­t­en be­s­chi­k­baar.

Lees meer

Trage Tochten op nieuwe ANWB-wandelkaarten

Trage Tochten op nieuwe ANWB-wandelkaarten

De ANWB heeft een nieuwe serie topografische wandelkaarten uitgegeven. Op de wandelkaarten staan Trage Tochten ingetekend. De gedetailleerde wandelkaarten zijn van water- en scheurvast papier en voorzien van een boekje met praktische informatie. De routebeschrijvingen van Trage Tochten vind je op Wandelzoekpagina.

Lees meer

Wandel door het Amsterdamse Bos

Wandel door het Amsterdamse Bos

Onder de rook van Amsterdam (grotendeels in de gemeente Amstelveen) ligt het Amsterdamse Bos, een groot en gevarieerd bosgebied met vijvers, bruggetjes en rijke oevers. Je kunt er heerlijk wandelen met jong en oud. En met de hond die grotendeels los mag lopen.

Wandelzoekpagina biedt je wandelingen in het Amsterdamse Bos. Dus ga lekker op stap.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Bijzondere bergwandeling Kuinderberg is een prachtige wandeling door het Kuinder- en Burchtbos, het oudste en grootste aaneengesloten bos van de Noordoostpolder. Je loopt langs een bosven, door het Libellenreservaat rond de voormalige zandwinplas De Kuilen en over de voormalige vuilstort bij de restanten van de Kuinderburcht.

Deze rondwandeling start bij bushalte Burchtstraat in Kuinre en is 16 km lang.

Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Abonnees kunnen een gedetailleerde wandelkaart afdrukken.

Lees meer

Elfstedenpad

Elfstedenpad

Het Elfstedenpad voert de wandelaars zoveel mogelijk langs het parcours van de beroemde schaatstocht. Belangrijk verschil: het Elfstedenpad kun je het hele jaar door lopen.

Je loopt veel langs het water, maar komt ook door uitgestrekte weidegebieden, langs oevers van meren en door het terpenlandschap. Het Elfstedenpad heeft een lengte van 283 kilometer en is opgedeeld in 46 etappes. De etappes zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Lees meer

Midwinterhoorntochten

Midwinterhoorntochten

Tussen de eerste zondag van de advent en Driekoningen klinkt jaarlijks het mystieke geluid van de midwinterhoorn over de winterse weiden. Rondom deze traditie wordt een aantal wandeltochten gehouden. Wandel.nl tipt een paar mooie midwinterhoorn-wandeltochten.

Lees meer

1000 wandelingen op je smartphone

1000 wandelingen op je smartphone

Met WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand. Met routebeschrijvingen en wandelkaarten.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland. De wandelingen worden voortdurend geactualiseerd. Zo ben je altijd verzekerd van goede en mooie routes.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl