Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van oktober vind je weer volop leuke wandelideeën. Ga lekker naar buiten en geniet van de herfstkleuren.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn

De mooiste herfstwandelingen

De mooiste herfstwandelingen

Wandel door boswachterij Schoonloo, de Kruisbergse bossen en stille polderbossen. Bewonder de paddenstoelen in de Friese Wouden.

Geniet van de prachtig kleurende Gooise Lusthoven. Beklim de Twentse Wallen rond Markelo. Drink thee in de Delftse Hout.

Wandelzoekpagina geeft je in elke provincie een mooie herfstwandeling. Waar je ook gaat wandelen, geniet van de herfst!

Lees meer

Met de trein het bos in

Met de trein het bos in

Loop tussen de kleurrijke bladeren en grote variatie aan paddenstoelen. Zoek de bossen op. De trein brengt je tot in het bos.

Daarom een lijst van wandelingen waarbij je vanuit de trein vrijwel direct het kleurrijke bos in stapt.

Lees meer

Wandelen door de groenste stad

Wandelen door de groenste stad

Den Haag is uitgeroepen tot groenste stad van het land. Je kunt er inderdaad heerlijk wandelen door statige landgoederen, mooie bomenlanen, parkbossen en uiteraard de duinen.

Zeker in deze tijd van het jaar is het een genot om er te wandelen. Dus geeft Wandelzoekpagina je een overzicht van de mooiste wandelingen in de Hofstad.

Lees meer

Wandelingen die eindigen in het café

Wandelingen die eindigen in het café

Geen appeltaart of high tea. Nee, deze wandelingen eindigen met een goudgele rakker. Vrienden, even doorstappen en op naar het café.

Met gratis wandelkaart
Deze maand 12 kroegwandelingen uit de wandelgids 'Kroeglopers' met gratis wandelkaart.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Na de sightseeing door het sfeervolle vestingstadje Hulst volgt een afwisselende wandeling door het rustieke landschap van Zeeuws-Vlaanderen. Wandel over de bomenrijke Liniedijk Hulst, een prachtig graspad langs de Zestigvoetkreek en door het Clingsebos.

Deze rondwandeling is 19 km lang en start bij bushalte Van de Maelstedeweg in Hulst.

Van deze wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Abonnees kunnen ook een gedetailleerde wandelkaart downloaden

Lees meer

Tip voor de herfstvakantie

Tip voor de herfstvakantie

Wandel samen een pannenkoekenwandeling. Start bij een station, loop een rondje van ongeveer 10 km en strijk halverwege of aan het einde neer bij een restaurant met een rijk assortiment aan pannenkoeken.

Door de afstand en de pannenkoeken zijn deze wandelingen ook uitermate geschikt om met kinderen van rond de 10 jaar te lopen.

Lees meer

De mooiste herfsttochten

De mooiste herfsttochten

Wandel langs paddenstoelen en over een tapijt van gekleurde bladeren. Ook in de herfst kun je in het hele land aan georganiseerde tochten meedoen. Je hebt de keuze uit verschillende afstanden en landschappen: van bos tot polder.

Wandel.nl geeft je een overzicht van een aantal mooie herfsttochten.

Lees meer

Wandel met je smartphone

Wandel met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Met WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand. Met routebeschrijvingen en wandelkaarten. Je ontvangt automatisch de laatste versie van de wandelingen.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 950 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl