Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief nieuwe, frisse NS-wandelingen en mooie bloesem- en bollenwandelingen. Dus ga op stap en geniet van het voorjaar.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn

4 nieuwe NS-wandelingen

4 nieuwe NS-wandelingen

Ook dit jaar weer vier nieuwe NS-wandelingen. Dus je kunt weer lekker aan de wandel.

Hart van het Groene Woud, van station Boxtel naar station Best, een wandeling door bossen en landgoederen.

Overijsselse Buitenplaatsen, van station Dalfsen naar station Zwolle, een wandeling met weidse vergezichten, groepjes bomen en statige landhuizen.

Uiterwaarden van Cortenoever, van station Brummen naar station Zutphen, een wandeling door de uiterwaarden van de IJssel.

Schiedam Jeneverstad, van station Delft-Zuid via Schiedam naar Rotterdam, een wandeling door Het Groene Hart en de Jeneverstad.

Lees meer

Bloesemwandelingen

Bloesemwandelingen

Deze maand barst de bloesempracht weer los. Vanaf half april tot half mei bloeien de kersen-, pruimen-, peren- en appelbomen.

Maak een heerlijke wandeltocht langs een zee van bloeiende fruitbomen in de Betuwe, langs de Linge, in Zuid-Limburg of Zeeland.

Bekijk de actuele bloesemstand en ga op stap.

Lees meer

 Wandel langs de bollen

Wandel langs de bollen

Wandel langs bloeiende narcissen en kleurrijke hyacinten. Bewonder de velden vol fraai gekleurde tulpen. Geniet van de uitbundige kleurenpracht.

Wandelzoekpagina biedt je suggesties voor wandelingen langs en door de bollenvelden. Zo kun je genieten van de kleuren en geuren. Trek er op uit!

Lees meer

Meer dan 1000 wandelingen op je smartphone

Meer dan 1000 wandelingen op je smartphone

Met WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland. Zo ben je altijd verzekerd van goede en mooie routes.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

'Wat is de omgeving van Vorden toch rustgevend. Landgoed Hackfort is prachtig. Bij 't Enzerinck is een mooie tuin aangelegd. Ook huis Den Bramel ligt er leuk. Beschrijving klopte.', aldus een enthousiaste wandelaar.

Maak een mooie, afwisselende wandeling door bos en veld met Landgoedwandeling Driekastelenpad.

Deze rondwandeling is 16 km lang. Er is horeca in Vorden. Met de duidelijke routebeschrijving en wandelkaart kun je deze wandeling eenvoudig lopen.

Lees meer

Alle 13 goed!

Alle 13 goed!

De mooiste wandelingen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig zijn nu gebundeld in een unieke, gratis wandelgids.

Als je op Wandelzoekpagina of op de website van de uitgeverij twee wandelgidsen (of meer) lt, krijg je deze wandelgids gratis erbij.

Lees meer

Wandelen in Noord-Brabant

Wandelen in Noord-Brabant

Bij Noord-Brabant denk je in de eerste plaats aan de vennen bij Oisterwijk of aan de Loonse en Drunense Duinen. Maar Brabant biedt veel meer mooie wandelgebieden.

Maak een mooie wandeling langs de Dommel of de Beerze. Wandel door het groen van Den Bosch. Of over de zand- en heidepaadjes bij Alphen.

Lees meer

Vierdaagsen in Nederland

Vierdaagsen in Nederland

Wie aan de Vierdaagse denkt, denkt (meestal) aan Nijmegen. Er zijn echter nog veel meer vierdaagsen in Nederland.

Wandel.nl zette ze voor je op een rijtje: van de Wandel4daagse Haarlem in Noord-Holland tot de Heuvelland4daagse in Zuid-Limburg.

Hoewel er ook driedaagse en vijfdaagse wandelevenementen op de kalender staan, duren de meeste meerdaagse tochten vier dagen. Lees waarom.

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder alle wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen. Dus vul de enquête in

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl