Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Maak een warme winterwandeling, een mooie stadwandeling of NS-stadswandeling. Loop door de buitenstad van Arnhem. Wees pelgrim voor één dag.

De nieuwsbrief van deze maand staat weer vol met leuke en warme wandelsuggesties. Ga lekker op stap!


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Warme winterwandelingen

Warme winterwandelingen

Wandel je warm of wordt warm in een gezellig café. Ook in de winter is het lekker wandelen.

Wat is er heerlijker dan aan het begin of halverwege de wandeling in een gezellig café je warmen aan een warme chocomel, koffie of thee, of een hete kop erwtensoep. Het liefst bij een open haardvuur. Geniet van de gastvrijheid van een gezellig dorpscafé of herberg. Laat de winter maar komen.

Start met koffie bij Kaatje. Loop naar pannenkoekendorp Lage Vuursche. Ontdek afwisselend Drenthe vanuit De Koningsherberg. Warm je bij de Heksenboom. Beklim de Limburgse heuvels.

Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een warme winterwandeling en bijbehorende horeca voor je geselecteerd.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandel met routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark met deze gids door de Gelderse hoofdstad en blijf je verbazen over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt.

Deze nieuwe wandelgids beschrijft negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Met duidelijke routebeschrijving, routekaartje en veel informatie over wat je onderweg tegenkomt.

Tot 14 december betaal je 10 in plaats van 14,95 euro. Je kunt de nieuwe gids direct llen.

Op Wandelzoekpagina staan routebeschrijvingen en GPS-tracks van de wandelingen uit deze gids.

Lees meer

Bedevaartswandelingen

Bedevaartswandelingen

Maak een bedevaartswandeling langs kloosters, kapellen, relikwieën en graven. Bezoek klein Lourdes of het Mirakel van Amsterdam. Ga op stap naar het grafmonument met 'de handjes'. Wees pelgrim voor één dag.

Mari Smits heeft bedevaartswandelingen voor je uitgezet. Uiteraard voornamelijk in het zuiden van het land. Maar ook rond Deventer en Zwolle, in Heiloo en Amsterdam.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Trage Tocht Baarn is een vorstelijke wandeling in de afwisselende bossen rond Baarn. Het is puur genieten van een bijna volledig onverharde route, vol hoogtepunten.

Met Trage Tocht Baarn loop je door het Baarnse Bos, De Stulp, Pijnenburg en Groeneveld. Deze rondwandeling is 16 km lang en begint en eindigt bij station Baarn.

Lees meer

Mooie stadswandelingen

Mooie stadswandelingen

Maak een mooie stadswandeling. Kom op onverwachte plekjes in bekende en onbekende steden. Bekijk monumenten en architectuur of wandel door het stadsgroen.

Wandelzoekpagina doet je suggesties voor mooie en bijzondere stadswandelingen.

Lees meer

NS Stadswandelingen

NS Stadswandelingen

Maak een verrassende NS-wandeling. Bezoek Jeneverstad Schiedam of het oude centrum van Amsterdam. Loop door de levendige Maasstad. Wandel door Hofstad Den Haag of Leeuwarden.

Met deze NS-wandelingen stap je uit de trein en ga je direct op stap voor een mooie stadswandeling.

Lees meer

Winterkost wandeltochten

Winterkost wandeltochten

Zeg je winter, dan zeg je snert en stamppot. Wat is er fijner dan na een winterse wandeltocht weer warm worden boven een dampend bord erwtensoep of boerenkool? Wandel.nl selecteerde daarom uit de wandelagenda een aantal snert- en stamppottochten.

Wandel leker en eet smakelijk!

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen. Dus vul de enquête in

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl