Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Wandel met topografische kaarten. Maak een mooie stadswandeling. Combineer natuur en cultuur in De Hoge Veluwe. Of kuier naar de Heksenboom.

Deze nieuwsbrief staat weer vol leuke wandelsuggesties. Dus ga lekker op stap!


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

WandelZapp nu met offline topokaarten

WandelZapp nu met offline topokaarten

Wandelapp WandelZapp voor iPhone en Android is vernieuwd.

De app biedt voortaan gedetailleerde, topografische wandelkaarten van het Kadaster. En de kaarten kunnen nu ook offline gebruikt worden.

De kaarten tonen dus meer detail en kunnen zonder internetverbinding gebruikt worden.

Lees meer

Top 10 stadswandelingen

Top 10 stadswandelingen

Een stadswandeling is ideaal te combineren met een andere activiteit zoals shoppen of een museum bezoeken. En overal zit horeca, dus je kunt op elk moment een pauze inlassen

Maak een mooie stadswandeling door oude stadscentra en buitenwijken. Langs monumenten en fraaie nieuwbouw. Langs singels en door groene parken. Wandelzoekpagina biedt volop keuze.

Bekijk de top 10 stadswandelingen en de populairste stadswandelingen per provincie.

Lees meer

Wandelen in De Hoge Veluwe

Wandelen in De Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe biedt een mooie combinatie van natuur en cultuur. Je kunt er heerlijk wandelen door bossen en over heide. Het Museonder geeft een verrassend beeld van alles wat er onder het aardoppervlak leeft.

In het Kröller-Müller museum kun je beelden en Vincent van Gogh bekijken. En als je niet verder wilt wandelen, kun je op een aantal plekken een witte fiets pakken.

Een mooie combinatie voor het wisselvallige weer in deze tijd van het jaar.

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen. Dus vul de enquête in

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Sint Anthonis

Na het gezellige centrum van het Brabantse brinkdorp Sint Anthonis maak je een prachtige, afwisselende wandeling door het omvangrijke Sint Anthonisbos en de Ullingse Bergen. In de bosrand loop je over hooggelegen kronkelpaadjes met zeer fraaie uitzichten. Na het bos kuier je over een stille landweg op de rand van bos en boerenland naar uitspanning De Heksenboom.

De route is praktisch onverhard, alleen bijna aan het einde en in Sint Anthonis is er horeca.

Lees meer

Heerlijk wandelen in Noord-Holland

Heerlijk wandelen in Noord-Holland

Duinen, strand, polders en weilanden van Haarlem tot Den Helder en van Egmond tot Edam. Volop groen en gelegenheid om lekker te wandelen, uit te waaien langs het strand of ver te kijken vanaf dijken.

Daarnaast biedt de provincie in het noorden het unieke eiland Texel en in het zuiden het bos- en heiderijke Gooi. En dan heb je ook nog de fraaie hofjes in Haarlem en Amsterdam.

Lees meer

Zien en gezien worden

Zien en gezien worden

Ga je in het donker wandelen, dan is het belangrijk om tijdens je wandeling goede verlichting bij je te dragen. Niet alleen om te kunnen zien waar je loopt, maar vooral ook om ervoor te zorgen dat andere weggebruikers jou zien.

Wandel.nl geeft tips voor verschillende soorten verlichting die je kunt gebruiken tijdens het wandelen in deze donkere dagen.

Lees meer

Deksels!

Deksels!

Toe aan een bijzondere agenda? l de putdeksel-agenda van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig en verbaas je over de wereld onder je wandelschoenen.

Lees meer

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland met meer dan 1500 gedetailleerde wandelkaarten. Neem een abonnement en kies een jaar lang uit al deze wandelingen met wandelkaarten.

* Meer dan 1500 topografische wandelkaarten.
* Na aanmelding direct op stap.
* Goedkoper dan losse kaarten.
* Geen automatische verlenging.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl