Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Wandelzoekpagina vernieuwd

Wandelzoekpagina vernieuwd

Wandelzoekpagina is opgefrist met een nieuwe vormgeving. De wandelingen en de uitgebreide zoekmogelijkheid blijven gelijk. Het zoeken op kaart is eenvoudiger.

Op de vernieuwde website vinden wandelaars dus nog steeds makkelijk mooie en leuke dagwandelingen.

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten.

Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de volledigste site voor dagwandelingen in Nederland.

Lees meer

Meer informatie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Stefan Horn (eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina): 023-5458921 of 06-44466164

Wandelen in cijfers

Wandelen in cijfers

Wandelen is razend populair. Dat laten de cijfers wel zien. Waar, wanneer en hoe gaan al die wandelaars wandelen?

In 2017 werd de website Wandelzoekpagina.nl meer dan 1 miljoen keer bezocht. Er werden meer dan 1 miloen wandelingen gedownload. Zo ontstaat een goed beeld van de wensen van wandelaars in Nederland.

Lees meer

Wandelapp breekt door

Wandelapp breekt door

In 2017 is - gebaseerd op de cijfers van WandelZapp - wandelen met de smartphone doorgebroken. In één jaar tijd - tussen 2016 en 2017 - is het aantal gedownloade wandelingen met WandelZapp verdrievoudigd. Voor dit jaar wordt een 'gewone' stijging van 25% verwacht.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl